Human Design

Wat is Human Design?

Human Design is een synthese van verschillende esoterische modaliteiten — de Chinese I’Tjing, het Hindoe-Brahmaan chakrasysteem, Westerse astrologie en de Joodse Kabbala — en bevat elementen die we kennen uit bepaalde wetenschappelijke strekkingen, zoals biochemie, genetica en kwantummechanica. Op basis van jouw geboortegegevens wordt een grafiek berekend, die een blauwdruk weergeeft verwijzend naar wie jij werkelijk bent.

Lees meer over wat Human Design precies is >

Belangrijk: om de kwaliteit van mijn werk te kunnen garanderen dien je te beschikken over jouw geboortegegevens (datum, tijdstip! en plaats).

Wegwijssessie

Ben je nieuw in Human Design?
Dan kunnen we eerst even kennismaken met jouw grafiek en wat Human Design precies inhoudt, alsook wat er bedoeld wordt met het “experiment.”

Ik overloop met jou even de belangrijkste elementen en wat die inhouden, alsook hoe jij ermee aan de slag kan. Een wegwijssessie is dus een prima oriëntatie voor nieuwkomers in Human Design.

Bereken hier alvast jouw Human Design-grafiek >

Lifecoaching met Human Design

Loop je ergens tegenaan in jouw leven en wil je dat met Human Design onderzoeken?
Heb je wat meer ondersteuning tijdens jouw experiment?

Je kan bij mij terecht voor coaching-sessies, waarin we zowel samen jouw grafiek lezen als gaan kijken hoe dit in jouw leven aan bod komt en welke lessen je daaruit kan trekken.

Meer over lifecoaching >

Living Your Design 1:1 of 1:2

In Living Your Design leer je over de grondbeginselen van Human Design. Dit is de eerste van drie basiscursussen van het officiële onderwijspad in Human Design waarin je leert over Type, Strategie, Autoriteit, Centra, Definitie en hoe je de eerste stappen kan zetten in je eigen experiment.

Deze cursus wordt individueel gegeven in de vorm van een traject van 10 sessies die je op eigen tempo kan inplannen. Je kan eventueel ook iemand meebrengen die samen met jou de workshopreeks volgt. Tussen de sessies door kan je mij via Whatsapp bereiken voor eventuele bijkomende vragen en support. Na afloop van het traject ontvang je een certificaat van deelname waardoor je eventueel kan deelnemen aan de vervolgcursus (Rave ABCs).

Je kan deze workshop ook in groep volgen: lees hier meer info >

 

"Voor iedereen die meer wil weten over Human Design, zijn/haar frequentie wil verhogen en zijn/haar zelfbewustzijn wil vergroten: Daisy is een afgestemde navigator, een uitzonderlijke leraar en een mens bij uitstek die verbinding en empathische energie cultiveerde tijdens mijn persoonlijke ervaring van innerlijke groei, geïnspireerd door de studie van Human Design."

Reston Skinner

"Ik wil de cursus aanraden vanwege het verteerbare stapsgewijze proces, met opdrachten die de praktijk kunnen verheffen. Anders is het gewoon een mentaal iets als je er gewoon maar over leest. Ten tweede, vanwege de benadering, die zeer open staat voor contemplatie, zonder je te veel te hechten aan de tool zelf."

Zivit

"Ik ben zooo dankbaar dat ik je pad heb gekruist. Ik herbeluisterde ons laatste gesprek en liet me troosten door je woorden en vriendschap. Bedankt, lieverd, dat je de aardige en ondersteunende vrouw bent die je bent."

Naudia

Boek een sessie of pakket

Zin om aan de slag te gaan?
Vraag hieronder een sessie of pakket aan (via e-mail).

Praktisch

Kostprijs:

  • Human Design sessie: €60,00/uur, inclusief 21% B.T.W.
  • Living Your Design 1:1/1:2: €600,00/10 sessies van 1 uur, inclusief 21% B.T.W., in te plannen naar keuze (op je eigen tempo), inclusief Whatsapp support tussen de sessies door.

Locatie: online via Zoom of offline bij mij thuis (1ste verdieping) in Gistel

Je kan me eventueel ook een tekst- of spraakberichtje sturen via Whatsapp: klik hier.

Deze website gebruikt cookies. Indien je doorgaat met het gebruik van deze website, dan ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Meer info