Mentoring & support

Het kan best eenzaam zijn als je deze reis met jezelf en het leven aangaat.
Een reis waarin je niet langer deelneemt aan de status quo, aan wat er van je verwacht wordt en wat sociaal gewenst is.
Je breekt met je eigen comfortzone, maar ook met die van de ander. Je gaat immers de heldenreis aan. En die heldenreis is niet voor iedereen.

Om oprecht verbinding te maken met jezelf en het leven te leven dat voor jou bedoeld is, ga je een heus deconditioneringsproces aan.
Het kan soms een beetje voelen als deprogrammeren van een cult. Je gedachten, gedragingen, je hele manier van zijn werd immers geconditioneerd. Van kleins af aan. Nu ga je laagje na laagje afpellen en je oude huid van je afgooien, zodat je licht weer volop kan schijnen.

Dat vraagt niet alleen moed maar kan soms tot heel veel twijfels en verwarring leiden.
Daarom bied ik elke heldenreiziger de mogelijkheid aan om een tijdlang samen te reizen via online mentoring en support.
Het verschil tussen deze formule en sessies zit ‘m in het feit dat jij puur vanaf je telefoon contact met mij kan leggen op elk moment.

Waarvoor kan je mentoring en support gebruiken:

  • voor vragen waarmee je zit omtrent je Human Design-experiment;
  • als je graag wil dat ik even meekijk in jouw grafiek of een grafiek van iemand uit jouw leven;
  • om samen te contempleren over de verschillende aspecten van jouw Human Design-grafiek of Gene Keys-profiel, alsook wat er zich aandient in jouw leven;
  • voor support indien je het even niet meer helder ziet of ergens tegenaan loopt;
  • voor mentoring in het werken met je eigen klanten met Human Design en/of Gene Key;
  • etc.

Ik bied online mentoring en support aan via Whatsapp en Signal, twee handige apps waarmee je in je eigen tijd en vanuit je eigen omgeving tekst- en spraakberichten naar me kan sturen. Ik probeer die dan binnen de 48 uur te beantwoorden. Zo hoop ik een stukje met je mee te kunnen wandelen en vanuit mijn ervaring en kennis jou te prikkelen en te ondersteunen in jouw unieke reis met jezelf.

Praktisch

Je kan kiezen uit verschillende opties, afhankelijk van wat je nodig hebt:

1 maand

onbeperkt mentoring en support gedurende 1 maand via Whatsapp of Signal

€125,00

3 maanden

onbeperkt mentoring en support gedurende 1 kwartaal via Whatsapp of Signal

€360,00

6 maanden

onbeperkt mentoring en support gedurende een half jaar via Whatsapp of Signal

€ 660,00

12 maanden

onbeperkt mentoring en support gedurende 1 jaar via Whatsapp of Signal

€ 1200,00

Tarieven zijn inclusief 21% B.T.W.

Getuigenissen

Wil jij ook graag delen hoe je onze samenwerking beleefde?
Stuur jouw getuigenis in >
Alvast heel erg bedankt!

Ik kwam met Daisy in contact na haar passage in de podcast van Pragya Beniwal. Ik was onder de indruk van haar kennis over Human Design en de manier waarop ze de wereld observeerde, haar awareness, en de wijze waarop ze haar ervaringen verwoordde. Na enige tijd over en weer praten, nodigde ik Daisy uit om mijn mentor te worden via Whatsapp, op vlak van Human Design.

Ik genoot enorm van onze diepgaande gesprekken en wou als 2/4 een 5/1 aan mijn zijde hebben om me te ‘onderwijzen’. Daisy haar Researcher is een mooie aanvulling op mijn 2-lijn die op een meer relaxte manier de leerstof tot zich wilt nemen en haar 5-lijn deelt altijd de waarheid, wat ik zelf heerlijk vind.

Daisy windt er geen doekjes om en legt alles in heel klare taal uit. De Human Design-taal is vaak nogal vaag en Daisy heeft, dankzij haar jaren ervaring in het experiment en haar begrip van waar het systeem écht om draait, een gulden middenweg gevonden om haar kennis van source en haar eigen ervaringen op zo’n manier met elkaar te laten vervlechten dat wat ze vertelt en hoe ze dingen uitlegt echt aankomen bij de ontvanger, dat ze diep landen.

Daisy twijfelt ook niet om nieuwe dingen te delen die ze net ‘ontdekt’ heeft of die haar zijn ‘opgevallen’ tijdens haar HD-experiment. Dankzij Daisy ben ik niet alleen als Projector enorm gegroeid, maar is mijn sourced-based kennis ook enorm uitgebreid. Ik ben Daisy heel erg dankbaar en had niemand anders gewenst als mentor!

Caroline

Projector uit België

Heel erg bedankt voor je vrijgevigheid met je tijd, schrijven en coaching om te helpen met mijn vragen. Ik stel je attente antwoord zeer op prijs, en de nieuwsbrieven zijn ook geweldig. Je hebt me zoveel geweldige ingangen gegeven om te verkennen en aanwijzingen om in te duiken — bedankt!

Melissa

Manifesting Generator uit de VS