Werk met mij

Samenwerken? Yay!

Wil jij ook jouw droombedrijf neerzetten en werkelijk verschil maken in de wereld?
Yes! Dat lijkt me héérlijk!

Maar waar moet je beginnen, hé?
Wat doe je als eerste?
En wat met die marketing?
Hoe pak je het aan?

Ik snap het helemaal!
Toen ik begon – lang, lang, laaaaaang geleden – wist ik van toeten noch blazen. Ik heb dan ook heel wat jaartjes aangerommeld en aangemodderd. En dat wil ik je besparen.

Laten we samen aan de slag gaan en…

  • Jouw missie en brand krachtig en helder neerzetten;
  • Verdienmodellen en strategieën kiezen, die helemaal bij jou passen;
  • Jezelf zichtbaar maken zoals je bent – uniek, zodat jouw favoriete klanten jou kunnen vinden;
  • Je eigen, unieke schrijfstijl ontwikkelen, zodat je inspireert met wie jij bent, wat je doet en waarom je doet wat je doet;
  • De technische kant van de zaak met mijn hulp helemaal tackelen, want daar ben ik sterk in.

Jaaaaaa, je staat er écht niet alleen voor!
Eigenwijze onderneemsters zoals jij helpen, is het liefste wat ik doe. Vooral als jij een mooie missie hebt, die werkelijk positief bijdraagt aan de wereld, en jij op én top jezelf wil zijn in alles wat je doet. Dat is namelijk ook mijn eigen missie en uitdaging, en van waaruit ik met plezier andere eigenwijze onderneemsters wil bijstaan.

“One of the greatest regrets in life is being what others would want you to be, rather than being yourself.” ~ Shannon L. Alder

Onderneem dus niet zoals het hoort, maar vanuit wie jij werkelijk bent – uniek!
Daar haal je de grootste voldoening en de leukste klanten uit. Op die manier maak je oprecht impact.
En ik wil jou er dolgraag bij helpen 🙂

Waarvoor kan je bij me terecht?

Business-mentoring

Mijn missie is om jou te helpen te ondernemen vanuit “flow” en vanuit een positieve mindset. Ik help je je missie en je brand krachtig neer te zetten en te ontdekken hoe je op een integere, authentieke manier jezelf zichtbaar kan maken.

E-mailmarketing

E-mailmarketing is mijn stokpaardje. Ik kan je bijzonder helpen met het kiezen en inrichten van je e-mail service provider, het opzetten van geautomatiseerde workflows, en het schrijven van authentieke e-mails.

Schrijfcoaching

Mijn grootste passie is schrijven. Ik sta erom bekend om een eigen, unieke schrijfstijl te hebben. Ik wil ook jouw authentieke stem in je losmaken en je uitdagen om die stem naar buiten te brengen doorheen jouw marketing.

Online techniek

Ik ben erg handig met online tools. Een van mijn bijzondere bedrevenheden is dat ik de techniek erachter snap. Ik wil je ook hierin bijstaan. Ik help je tools te kiezen die bij jou passen, ze te koppelen en te automatiseren waar nodig*.

(*) Ontdek hier met welke online tools ik zoal kan werken, alsook welke online tools ik van harte aanbeveel.

Mijn naam is Daisy “Dees” De Boevere,
eigenwijze onderneemster sinds 2005

Het is mijn missie om andere eigenwijze onderneemsters te helpen bij het ontwikkelen van hun authentieke stem, zodat zij een bedrijf kunnen neerzetten dat werkelijk verschil maakt in de wereld.

Dat doe ik door mijn eigen, unieke pad te bewandelen, en mijn inzichten, ervaringen en tips te delen. Want ik geloof dat we maar voor één ding op de wereld zijn gezet. Om jezelf te zijn en je unieke talenten in te zetten voor het hoogste goed.

Wat klanten vertellen…

Daisy weet waarover ze het heeft. De manier waarop zij werkt en haar eigen onderneming aanpakt, spreekt me heel erg aan. Ze is zeer professioneel, pakt zaken grondig aan en – het allerbelangrijkste – ze werkt vanuit het hart. Ze luistert heel goed waardoor ze stimuleert stappen te zetten die ik alleen niet had gedurfd. Lees meer…

Carolijn Vet

VetGelukkig.nl

Bij Daisy kreeg ik meer dan ik verwacht had. Niet alleen was er een vlot gesprek, ook was het op een fijne manier to the point en kreeg ik snel helder te zien hoe ik het kan aanpakken. Daisy weet goed waarover ze praat en kan zich goed inleven in mij én in mijn klanten. Ik kon meteen zelf aan de slag en kreeg snel nuttige feedback. Lees meer…

Charlotte Boogaerts

C-Pure.be

“Typisch Dees”

Bij mij geen professionele maskers en moeilijke marketingtaal, maar eerlijke, eigenwijze gesprekken van mens tot mens, waarin ik ook mijn eigen successen en f*ckups deel, net omdat het zo belangrijk is dat we elkaar oprecht ontmoeten.
Dit is waar ik voor sta:

Eenvoud

Ik kies voor eenvoud, omdat ondernemen niet ingewikkeld hoeft te zijn. Het is vooral belangrijk dat het nauw aansluit bij wie jij bent, dat je concrete actiestappen kan nemen en dat je er voldoening uit haalt. Daarom… less is more!

Eigenheid

Het gaat om JOU. Het is JOUW bedrijf en het zijn JOUW unieke talenten die de wereld nodig heeft. Ik help je om authentieke keuzes te maken en te creëren en te communiceren vanuit eigenheid. Geen regels, alleen wat bij JOU past!

Integriteit

Doen wat hoort is nog steeds de norm, maar wees eerlijk: het is nooit goed genoeg. Onderneem vanuit integriteit, omdat je er ook op lange termijn voldoening uit wil halen, en je je oprecht wil verbinden met anderen, toch?

“Authenticity is the daily practice of letting go of who we think we’re supposed to be and embracing who we are.” ~ Brene Brown

Ben jij klaar om “courage over comfort” te kiezen, zoals Brené Brown het zou uitdrukken?
Let’s do this! Ik sta alvast voor je klaar 🙂

Kies je formule

(*) Enkel mogelijk voor klanten die reeds een mini-traject of samenwerknamiddag hebben gevolgd.
(**) Geldigheidsduur: de termijn waarbinnen alle sessies moeten worden afgerond, te tellen vanaf aankoopdatum.

Nieuwe klant?

Ben je een nieuwe klant?
Plan dan eerst met mij een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, zodat we kunnen kijken of er een “match” is. Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten 🙂

Iets voor jou?

Twijfel je of deze business-mentoring iets voor jou is?
Stuur me dan zeker een e-mail, zodat we het samen kunnen uitzoeken. Ik beantwoord met plezier al jouw vragen, zodat je een keuze kan maken die helemaal bij jou past.