Werk met mij

Hieronder vind je een overzicht van mijn aanbod.
Vind je niet wat je zoekt?
Voel je vrij om mij een berichtje te sturen met jouw vraag: klik hier.

Reis naar Jezelf

Najaar 2024 — nog even geduld.

Human Design Readings

Samen duiken we diep in jouw Human Design-grafiek en eventuele grafieken van anderen met wie je in interactie bent, om te leren begrijpen hoe jouw mechanica en dat van anderen werkt, opdat je dichter bij jezelf kan komen en het leven ontdekt dat voor jou bedoeld is.

Leef Je Design

Ik dompel je onder in het fundament van Human Design en laat je proeven van wat het systeem te bieden heeft, waardoor je ook vanzelf kennis maakt met de onmetelijke diepte van dit systeem, zodat je praktisch aan de slag kan met jouw Human Design-experiment.

Eerstvolgende groepsworkshop: start september 2024

Gene Keys Journeys

Bewandel samen met mij het Gouden Pad en duik in de verschillende sequenties: de Activeringsreeks, de Venusreeks, de Parelreeks en de Sterparelreeks, om jouw Gaves te vinden in jouw Schaduwen en jouw volle potentieel te benutten.

Mentoring & Support

Ik bied online Human Design en Gene Keys mentoring en support aan via Whatsapp en Signal, twee handige apps waarmee je in je eigen tijd en vanuit je eigen omgeving tekst- en spraakberichten naar me kan sturen. 

Stembevrijding

In een sessie Stembevrijding gaan we op zoek naar jouw authentieke stem. Om daar te komen moeten we door heel wat conditionering en onverwerkte dingen heen werken. Je komt jezelf dus voortdurend tegen. Het is dus een heuse heldenreis die je aangaat met jezelf.

Reiki

Najaar 2024 — nog even geduld.