Living Your Design

Een van de grootste valkuilen van Human Design is wel de complexiteit en gelaagdheid van het systeem, waardoor mensen al heel snel overweldigd en verdwaald raken.

Ik weet niet of het Ra Uru hu’s bedoeling was, maar het is door de jaren heen steeds meer op een soort labyrint beginnen lijken, waardoor veel mensen ook de verbinding met de essentie van dit systeem zijn kwijt geraakt.

Er is bovendien heel veel kritiek op de manier waarop Human Design wordt doorgegeven door de officiële instellingen.

En begrijpelijk, want ik botste er zelf behoorlijk tegenaan.

Het is dan ook een heuse kunst voor elke Living Your Design Guide om het fundament van Human Design op zo’n manier door te gaan geven dat we beginners heel goed kunnen laten voelen waar dit systeem over gaat.

En die uitdaging neem ik heel graag aan.

 

Ik heb een passie voor die essentie, dat fundament van Human Design.
Ook al duik ik diep in de details als student van het Human Design Systeem, ik word telkens weer terug gebracht naar die essentie, naar dat fundament.
Het is een illusie namelijk, dat we al die complexiteit, gelaagdheid en details nodig hebben. En toch is het belangrijk ook in alles de nuance te zien.

Daarover gaat deze bijzondere workshopreeks.
Ik dompel je onder in het fundament van Human Design en laat je proeven van wat het systeem te bieden heeft, waardoor je ook vanzelf kennis maakt met de onmetelijke diepte van dit systeem, maar op een zodanige manier dat je de essentie blijft vasthouden en je je niet laat afleiden door de vele verhalen die jouw mind zal ophangen om niet in je experiment te moeten stappen.

Want daar gaat het uiteindelijk over: het experiment.
Human Design is een systeem, maar vooral ook een experiment. Het experiment van jouw leven. En jouw leven speelt zich buiten de mind af. Jouw leven speelt zich buiten Human Design af.
Human Design is slechts een tool, een wegwijzer, om met je aandacht in je leven te stappen, het experiment aan te gaan en je zo bewust te worden van wie je eigenlijk bent en waarvoor je op de wereld bent gezet.

Wat gaan we doen?

Living Your Design nodigt je uit om wakker te worden in je eigen leven.
Samen duiken we in de basisbegrippen en het fundament van het Human Design Systeem, waaruit je leert wat het experiment inhoudt.
Vervolgens krijg je praktische tools mee om je experiment ook daadwerkelijk aan te gaan.
En de rest is aan jou en aan het leven dat zich voor jou ontvouwt.

De workshopreeks is zo ingedeeld dat we stap voor stap te werk gaan om de structuur van het systeem te leren begrijpen zonder overweldigd te raken.
We gaan samen een mentale reis aan doorheen de belangrijkste elementen uit jouw Human Design-grafiek, waarbij je uitgenodigd wordt om die elementen te contempleren en te observeren in je eigen leven.
We delen ook voorbeelden uit het echte leven en gaan samen op zoek naar wat het kan betekenen om een bepaald Type te zijn met een bepaalde Strategie, Autoriteit, Definitie en zelf een “niet-zelf” dat uniek is aan jou.

Zo kan je je eerste stappen zetten in het experiment en meteen ook kennismaken met het systeem an sich.
Dit is dan ook de eerste stap in het Human Design-onderwijs, voor mocht je graag na deze workshop dieper willen duiken.
Let wel: dieper duiken betekent daarom niet dat je meer als jezelf gaat leven. De clue zit ‘m net in die diepgaande eenvoud, in het fundament dat meteen ook de essentie is, en dat is precies wat je in deze workshopreeks meekrijgt.

Ik als jouw Guide

Ik ben gelicentieerd door de International Human Design School om de Living Your Design workshopreeks te mogen doorgeven. Je ontvangt de informatie dan ook via mijn unieke filter: ik ben een 5/1 emotionele Projector met het Kruis van Opschudding en een Definitie van Brainwave, Community en Prodigal. Bekijk hier mijn grafiek >

Wat wil dit zeggen?

 • met mijn Projector-blik heb ik een sterke, intuïtieve blik op het systeem en de wereld om me heen, waar jij ook toe behoort;
 • ik zie vaak meer dan wordt uitgesproken of getoond, door de subtielere frequenties die ik oppik via mijn sterke intuïtie;
 • ik ben een warm en zacht persoon maar ook sterk afgestemd op eerlijke en rechtvaardige uitwisseling;
 • ik ben een aandachtig luisteraar en diep contemplerend en reflecterend iemand die graag lessen trekt uit ervaringen en die met veel passie deelt;
 • vaak heb ik tijd nodig om informatie en input te verwerken in mijn eigen, persoonlijke ruimte, waarna ik graag bij je terugkom met antwoorden, oplossingen en inzichten;
 • ik heb een natuurlijke neiging om elke steen om te draaien en wat niet uitgesproken wordt uit te spreken, waardoor veel mensen dit als triggerend kunnen ervaren, maar wat ook een potentieel meebrengt voor verandering en transformatie;
 • van nature universaliseer ik mijn kennis en inzicht op een manier die een groter publiek kan bereiken, dus als je je niet aangesproken voelt, dan mag je altijd om meer nuancering vragen, want iedereen is uniek en behoeft een unieke aanpak;
 • als Projector ben ik sterk in mijn energie en aandacht focussen op één persoon, dus voel je niet buitengesloten als dit gebeurt. Ik probeer steeds ruimte te scheppen voor persoonlijke aandacht voor iedereen die het wil ontvangen;
 • ik ben niet iemand die altijd binnen de lijntjes kleurt. Ook al krijg je in deze workshopreeks braafjes de officiële inhoud mee zoals ik die moet doorgeven van de IHDS, je krijgt er ook met regelmaat mijn kritische blik vanuit eigen ervaring en observaties bij;
 • soms weet ik niet wanneer genoeg genoeg is, dus het gebeurt wel eens dat ik dan de afgesproken eindtijd van een sessie niet respecteer. Je mag me daar altijd op wijzen of me helpen de tijd bij te houden — bedankt alvast;
 • en oh ja.. niet iedereen begrijpt mijn humor 😏

Mocht je twijfelen of ik de juiste persoon voor je ben om deze informatie te ontvangen, voel je vrij om mij een berichtje te sturen om even af te toetsen.

De inhoud

De Living Your Design-workshopreeks is rijk gevuld met alles wat je aan het begin van je experiment moet weten. Ook voor wie al wat langer in het experiment zit kan deze opfrissing zeker iets waardevol bijdragen, zij het ook de nodige structuur en zuivere bron-informatie die misschien nog in jouw studie en experiment ontbrak. Daarnaast heb ik natuurlijk mijn unieke filter die niemand anders heeft.

Hier volgt een overzicht van wat er zoal aan bod komt:

Inleiding

 • Wat is Human Design? Niet de gewoonlijke definitie, maar wat is het nu écht?
 • Wie was Ra Uru Hu en wat betekende dit voor de manier waarop Human Design oorspronkelijk werd doorgegeven? Hoe is Human Design gegroeid door de jaren heen?
 • Wat is dat experiment en wat mag je ervan verwachten?
 • Hoe zit het systeem in elkaar, van fundament tot in de diepte?
 • Neutrino’s, Kristallen en Magnetische Monopolen: hoe jij jij kan zijn;
 • “No Choice, said the Voice.” Wabliefteru?

De (Negen) “Problemen”

 • Het verhaal van het niet-zelf en hoe dit jouw licht dimt i.p.v. laat schijnen als je je er niet bewust van bent;
 • Wat is Definitie en wat is “openheid”? En wat moet je ermee?
 • Wat zijn dan die valkuilen in jouw grafiek en wat betekent dat voor jouw leven?
 • Wat zijn jouw sterktes en hoe uit zich dat in jouw leven (en hoe kan het daar toch nog mislopen)?

De “Oplossingen”

 • De Strategie die jou helpt weerstand in je leven te elimineren;
 • Hoe je keuzes kan maken die correct voor je zijn (en waarom zoveel mensen daar net mee worstelen).

De extra’s

 • Een kritische blik op al het voorgaande, want ja, het is niet allemaal rozengeur en maneschijn;
 • Keynoting: wat is het en waarom is het belangrijk (vooral als je verder wil studeren)?
 • Voorbeelden en ervaringen uit het echte leven van echte mensen;
 • Vraag je vrij + een heuse grafiekenduik;
 • Wat is de volgende stap na deze workshop?
 • Eventuele puntjes op de ‘i’ waar nodig.

Zin in?
Om deel te nemen aan deze workshop is geen voorkennis vereist. Je hoeft geen foundation reading te hebben gehad. Ook als je niet zeker bent van jouw geboortetijd kan je nog steeds deelnemen. Er wordt wel een commitment van jou gevraagd om toch liefst bij elke sessie aanwezig te zijn, zodat ik continuïteit kan garanderen en we elkaar ook beter kunnen leren kennen, wat voor een veilige ruimte kan zorgen om te delen (ook als je drempelvrees hebt: er zijn geen domme vragen, noch verkeerde antwoorden in deze workshop).

Praktisch

De Living Your Design-workshopreeks bestaat uit 8 sessies van 2 uur, inclusief ca. 10 minuten pauze.
We werken steeds in beperkte groep, zodat er voldoende ruimte is voor individuele aandacht en experiment, en we samen ook iets kunnen opbouwen.

 • Locatie: online via Zoom
 • Deelnemers: minimum 3 tot maximum 12 deelnemers
 • Investering: €360,00/deelnemer, inclusief 21% B.T.W.
 • Inclusief toegang tot Whatsapp-groep voor tussentijds contact & vragen.

Betaling in termijnen is mogelijk. Als je al eerder een Living Your Design had gevolgd, dan kan je deze opnieuw volgen of auditen aan de verlaagde prijs van €240,00, inclusief 21% B.T.W.

Je ontvangt na het doorlopen van de workshop een certificaat van deelname. Je ontvangt na elke sessie ook een replay van de sessie, inclusief presentatie in PDF, als naslagwerk. Deze worden verstuurd via WeTransfer.

Data

De eerstvolgende reeks start in het najaar van 2024:

 • 8 donderdagavonden in september en oktober;
 • sessies 1 t.e.m. 4: donderdag 5, 12, 19, en 26 september;
 • sessies 5 t.e.m. 8: donderdag 3, 10, 17 en 23 oktober;
 • telkens van 19u00 tot 21u00.
 • taal: Nederlands

Aanmelden kan nog tot en met zaterdag 31 augustus 2024.

Passen bovenstaande data voor jou niet?
Blijf op de hoogte van nieuwe data via de nieuwsbrief:

De nieuwsbrief wordt maximaal 2x per maand verstuurd, met uitzondering van een tijdelijke actie, dan kan je extra e-mails ontvangen. Uitschrijven kan via de link onderaan elke e-mail.

Getuigenissen

Wil jij ook graag delen hoe je de Living Your Design workshopreeks beleefde?
Stuur jouw getuigenis in >
Alvast heel erg bedankt!

De workshop veranderde mijn houding ten opzichte van de rol van de Human Design-grafiek, van iets dat me beter ‘kent’ naar een hulpmiddel voor bewustwording. Ook naar integratie in plaats van puur het analytische proces, dat de neiging heeft details uit elkaar te blijven halen en te overdrijven.

Ik raad de workshop aan vanwege het verteerbare stapsgewijze proces, met opdrachten die de praktijk kunnen verheffen. Anders is het gewoon een mentaal iets als je er gewoon maar over leest. Ten tweede, vanwege de benadering, die zeer open staat voor contemplatie, zonder je te veel te hechten aan de tool zelf.

Ik waardeer Daisy’s toewijding om van de leeromgeving een veilige en verrijkende plek te maken om als vrije geest te leren. Ik waardeer ook de grondigheid in materialen en ook voor het brengen van gerelateerde onderwerpen.

Zivit

Generator uit Israël

Deze website gebruikt cookies. Indien je doorgaat met het gebruik van deze website, dan ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Meer info