Human Design Readings

Wil je graag duiding van je Human Design-grafiek?
Hieronder vind je mijn aanbod aan Human Design-readings en -sessies.

Nieuw in de Human Design?

  • Lees hier wat Human Design is en hoe je er mee kan werken.
  • Bereken hier jouw Human Design lichaamsgrafiek.

Onderstaande tarieven zijn inclusief 21% B.T.W.
Ontdek ook het zelfstudie-aanbod in de shop: klik hier.

Belangrijk:
Ik ben momenteel Human Design professional analyst in opleiding (ik studeer af in 2026).
Ik ben dus nog geen gecertificeerd analist. Daarom werk ik op basis van wat je wil geven volgens de waarde die je hebt ontvangen.
Heb je een Foundation Reading nodig om deel te kunnen nemen aan Rave ABCs, dan verwijs ik jou graag door naar een gecertificeerd analist.

Foundation Reading

Maak kennis met jouw Human Design-grafiek via een basisreading, waarin we de fundamentele elementen uit jouw grafiek aan bod laten komen, zodat je bewust in jouw Human Design-experiment kan stappen en het deconditioneringsproces kan aangaan.

Locatie: online via Zoom
Duur: 2 uur
Investering: geef wat je wil (richtprijs: €150 à €285)

Relatie-analyse

In deze reading leggen we twee Human Design-grafieken samen en kijken we naar de dynamiek tussen jouw en jouw partner, een vriend(in), familielid, collega of een andere relatie, met diens uitdagingen en potentieel.

Locatie: online via Zoom
Duur: 2 uur
Investering: geef wat je wil (richtprijs: €150 à €285)

Cyclus-transit analyse

In deze reading kijken we naar een belangrijke cyclus-transit en diens thema’s in jouw leven: jouw jaarlijkse Solar Return (omstreeks jouw verjaardag), jouw Saturn Return (ca. 28 jaar), jouw Uranus Oppositie (ca. 42 jaar) of jouw Chiron Return (ca. 50 jaar).

Locatie: online via Zoom
Duur: 1,5 uur
Investering: geef wat je wil (richtprijs: €115 à €215)

Incarnation Cross Reading

Jouw incarnatiekruis vertelt jou meer over het levenspad dat je komt te bewandelen, alsook jouw levensdoel. Het vertelt je meer over de rol die je hier in dit leven komt te spelen, iets wat zich van nature ontvouwt over de koers van je leven.

Locatie: online via Zoom
Duur: 1,5 uur
Investering: geef wat je wil (richtprijs: €115 à €215)

Advanced Analysis & Coaching

In een geavanceerde sessie duiken we enerzijds dieper in de grafiek, kunnen we aspecten uit jouw eerdere readings uitdiepen of kunnen we intuïtief werken, op basis van de vragen en thema’s die je zelf aanbrengt.

Locatie: online via Zoom
Duur: 1,5 uur
Investering: geef wat je wil (richtprijs: €115 à €215)

Mentoring & support

Ben je eerder op zoek naar een mentor of support tijdens je experiment met Human Design of je zelfstudie in Human Design?
Ik reis intensief met Human Design sinds 2019 en ben zelf gecertificeerd Living Your Design Guide en Professional Analyst in opleiding, dus ik help je graag.
Hier leer je er meer over >

Getuigenissen

Wil jij ook graag delen hoe je onze samenwerking beleefde?
Stuur jouw getuigenis in >
Alvast heel erg bedankt!

Voor de sessies wist ik niet echt hoe ik ‘de punten met elkaar moest verbinden’ in mijn grafiek. Ik kon niet echt een beeld vormen van wat het allemaal betekende of hoe het relevant was voor mijn dagelijks leven. De hoeveelheid informatie die ik in mijn eentje aan het bestuderen was, was overweldigend. Ik was erg geïnteresseerd om te leren hoe Human Design me zou kunnen helpen mezelf beter te begrijpen en hoe ik een meer bevredigend leven kan leiden, maar ik had er moeite mee om het alleen te doen.

Na met jou te hebben gewerkt, voel ik me veel meer verbonden met mijn Human Design en mijn levensdoel. Het voelde echt geruststellend voor mij dat ik eigenlijk op een afgestemd pad zit volgens mijn Human Design, en ik heb nu een veel dieper begrip. Je hebt zoveel snelkoppelingen met me gedeeld over hoe je Human Design sneller kunt leren en hoe je dit kunt doen zodat het relevanter is.

Je hebt fantastisch werk geleverd door het allemaal uit te leggen en ‘de punten met elkaar te verbinden.’ Ik ben gewoon heel dankbaar en onder de indruk van je niveau van detail en medeleven. Ik vond het geweldig hoe gedetailleerd de sessies waren en dat je bereid was om een gesprek te voeren en kleine raakvlakken te delen. Het heeft me echt in staat gesteld om je beter te leren kennen en hielp me om op een dieper niveau te leren. Ik hou ook van de opnames die je hebt gestuurd. Zeer nuttig om later te bekijken en te bestuderen.

Ik zou (en zal) je 100% aanbevelen. Ik kan zien dat je Human Design met passie studeert. Ik waardeer je oog voor detail en je vriendelijke en open benadering. Ik voelde me erg op mijn gemak om met je te praten en heb veel geleerd van deze sessies — niet alleen over mezelf maar ook over Human Design in het algemeen. Je deed het onmogelijke om ervoor te zorgen dat al mijn vragen werden beantwoord en je wou zelfs kleine zijwaartse raaklijnen met mij verkennen die erg interessant waren!

Je hebt fantastisch werk geleverd met mijn sessies en ik ben erg dankbaar voor deze ervaring en nieuwe kennis. You rock, Daisy! Ik kijk ernaar uit om weer met je samen te werken!

Alina Nikishina

Projector uit de VS

Ik ontmoette Daisy toen ik ruim een jaar Human Design studeerde. Ik hield van haar benadering met grote openheid van geest en vooral van deze zoektocht naar de waarheid die ze in alles stopt wat ze doet. Dit verlangen om in de grootste openheid en in de grootste nauwkeurigheid te zijn.

Ik ging ook verder met Gene Keys, omdat ik het volste vertrouwen had in Daisy om me te helpen een nieuw perspectief op mijn Gene Keys-sequenties te vinden. Wat ik geweldig en heel belangrijk vind, is dat als je nieuw bent in deze wereld van zelfkennis, Daisy je echt eenvoud en gemakkelijke toegang brengt. En als je al een tijdje in deze wereld vertoeft, misschien ben je een coach of gids, zal het een nieuwe versie naar voren brengen, een nieuw gezichtspunt, een nieuwe openheid van geest die je in staat zal stellen om zelfs verder en dieper in je eigen reis te duiken.

Ik hou van werken en delen met Daisy. Ze is echt een heel mooie ziel. Elk van onze uitwisselingen stelt ons in staat om te groeien en onze energie te voeden, wat een voorrecht is in onze wereld.

Nathalie Izoard

Generator uit Frankrijk

Sinds ik Daisy persoonlijk ontmoette in de herfst van 2021 in België, wist ik meteen dat zij de persoon zou zijn die ik zou kiezen om me te begeleiden wanneer ik klaar was om het veld van Human Design te verkennen.

Dit werd verder versterkt toen ik haar online lessen volgde en meer leerde van haar schrijfsels en haar genereus delen van kennis.

Haar uitgebreide kennis en integratie van Human Design zijn ongeëvenaard, en onze sessie gaf me een doordacht begrip en waardering van mijn Human Design-grafiek en de innerlijke werking van mezelf.

Voor iedereen die meer wil weten over Human Design, zijn/haar frequentie wil verhogen en zijn/haar zelfbewustzijn wil vergroten: Daisy is een afgestemde navigator, een uitzonderlijke leraar en een mens bij uitstek die verbinding en empathische energie cultiveerde tijdens mijn persoonlijke ervaring van innerlijke groei, geïnspireerd door de studie van Human Design.

Reston Skinner

Manifesting Generator uit de VS

Ik vond Daisy toen ik voor het eerst hoorde over Human Design. Terwijl ik over de basisdingen las (ik duik graag in dingen, dus ik lees artikelen, websites en bekijk YouTube-video’s), was er nog veel te ontdekken. Hoe mijn profiel voor mij zou werken. De poorten in relatie tot elkaar, de kanalen, en nou ja, hoe ik het allemaal kon begrijpen. Het gevoel erdoor overweldigd te worden nam ze volledig van tafel.

Daisy nam tijdens een heel gezellig koffiegesprek de tijd om me dingen uit te leggen en mijn vragen te beantwoorden. Het was niet alleen een ‘dit is wat het betekent’, maar ook over hoe het zich zou verhouden tot mij. Voor mij als persoon.

Ik zou aanraden om een reading van Daisy te krijgen als je meer wilt weten over je design. Ze is gemakkelijk om mee te praten en maakt dat het gaat over jou als wezen, en niet alleen over dit systeem dat ze kan uitleggen.

Elvira Visser

Generator uit Nederland

Ik vond je op Google omdat ik graag een ander perspectief op Human Design wilde krijgen. Ik waardeer je diepgaande kennis, niet-oordelende benadering en rustige manier van doen. Ik hield van je ontspannen, warme en genereuze benadering om je wijsheid en kennis over mijn Human Design te delen.

De sessie bracht mij tot het besef hoe belangrijk het voor mij is om mijn eigen innerlijke genezings- en groeireis voort te zetten. Het heeft me in feite toestemming gegeven om me hierop te concentreren. Ik zou je 1:1 sessies met anderen aanbevelen omdat je op zo’n praktische manier eerlijkheid en ondersteuning biedt.

Moira

Manifesting Generator uit Nieuw-Zeeland

Als Reflector denk ik dat ik verrast was door hoeveel van de grafiek met mij resoneerde. Ik ben redelijk zelfbewust, maar maan-autoriteit deed me nadenken over waarom ik tijd nodig heb, en veel tijd, bij het nemen van beslissingen. Je bent zo gul geweest met je tijd en energie, Daisy, ik kan je niet genoeg prijzen. Je bent bovendien een van de beste schrijvers over persoonlijke ontwikkeling. Het is de manier waarop je dingen neerzet, de stroom en je stijl. Love it!

Cheryl

Reflector uit Italië

Ik was verward en op zoek naar een richting in mijn leven. Ik kwam op het punt dat ik op zoek was naar het doel van mijn ziel, omdat niets in mijn leven zin had. Na een sessie met jou gaf je mij de bevestiging dat alles wat ik nodig heb, ik al heb. Elke hulpbron die ik nodig heb, bestaat al in mij, en ik hoef er alleen maar op te vertrouwen. Deconditionering is een proces, ik vertrouw mezelf elke dag meer en meer en zie de magie in kleine dingen 🙂

Ik vond het geweldig hoe je het eenvoudig maakte – niet ingewikkeld, geen grote zinnen – het was als een gesprek tussen twee vrienden. Eenvoudig maar boordevol informatie; eenvoudig maar zo krachtig. Ik vond het ook geweldig hoe je af en toe informatie samenvat en een samenvatting maakt. Dit is erg handig, omdat te veel informatie in korte tijd moeilijk op te nemen is.

Je vindt altijd het antwoord op al mijn twijfels en vragen, en moedigt me aan om zelf te experimenteren. Je doet niet alsof je alle antwoorden hebt, en ik waardeer ook hoe je jezelf onderzoekt. Ik zou je werk zeker aanbevelen omdat je zeer goed geïnformeerd bent, maar het zo eenvoudig maakt en een warme persoonlijkheid hebt. Je bent ook erg ondersteunend en vindt altijd de juiste benadering voor mensen om de informatie die je brengt te begrijpen. Voor mij is dat echt meesterschap.

Ivana Kraljic Soban

Projector uit Kroatië

Door ons gesprek heb ik de Human Design-draad weer opgepakt. Je hebt het talent om dingen helder en duidelijk uit te leggen en dat heeft me geïnspireerd. 

Ursula

Generator uit Nederland