Gene Keys

Wat zijn Gene Keys?

De Gene Keys zijn een bijzonder systeem, gebaseerd op Human Design, gesynthetiseerd door mysticus en filosoof Richard Rudd. Op basis van jouw geboortegegevens wordt een hologenetisch profiel berekend, waarin je een pad van contemplatie kan bewandelen om je eigen Schaduw te leren toelaten, accepteren en omarmen, de Gave in die Schaduw te ontdekken en je volle potentieel te gaan benutten. Dit hologenetisch profiel laat jouw Gouden Pad zien, onderverdeeld in drie sequenties (Activatie, Venus, Parel) die je kan doorlopen om dichter te komen bij jezelf en je verbinding met de wereld om je heen.

De Gene Keys geven een meer mystieke aanpak waarin je uitgedaagd wordt om met je eigen Gene Keys en diens “programmeerpartners” te gaan zitten door met regelmaat pauzes te nemen in je dagelijkse leven, zodat in die ruimte nieuw bewustzijn kan ontstaan. Door te contempleren, te onderzoeken, mild en geduldig te zijn met jezelf, leer je een solide kernstabiliteit ontwikkelen dankzij de zelfkennis die je opdoet, en het zelfinzicht en de zelfreflectie die ontstaat.

Belangrijk: om de kwaliteit van mijn werk te kunnen garanderen dien je te beschikken over jouw geboortegegevens (datum, tijdstip! en plaats).

Losse (wegwijs) sessie

Voel je je (nog) niet klaar om in het Gouden Pad te duiken en een sequentie te doorlopen? Wil je graag eerst even wegwijs worden in de Gene Keys? Of heb je nood aan een losse sessie, ondersteuning of een meer intuïtieve aanpak in het werken met jouw Gene Keys-profiel?

Dat kan! Voel je vrij om een losse sessie in te plannen. Op basis van jouw hulpvraag gaan we samen aan de slag.

Bereken hier alvast jouw Gene Keys-profiel >

Lifecoaching met de Gene Keys

Loop je ergens tegenaan in jouw leven en wil je dat met de Gene Keys onderzoeken?
Heb je wat meer ondersteuning tijdens jouw contemplatie-reis?

Je kan bij mij terecht voor coaching-sessies, waarin we zowel samen jouw profiel lezen als gaan kijken hoe dit in jouw leven aan bod komt en welke lessen je daaruit kan trekken.

Meer over lifecoaching >

Activation Sequence

De eerste sequentie in het Gouden Pad is de Activation Sequence of Activeringsreeks. In deze reeks duiken we in vier Gene Keys in jouw profiel, verbonden met elkaar via paden: van je Levenswerk, over jouw Uitdaging, naar je Uitstraling en tenslotte naar je Levensdoel. In deze sequentie leer je vooral verbinding maken met je eigen genie en ga je meer kernstabiliteit in jezelf ontwikkelen, zodat jouw ultieme levensdoel tot uitdrukking kan komen.

Meer over de Activeringsreeks (in het Engels) >

Venus Sequence

In de tweede sequentie van het Gouden Pad, de Venus Sequence of Venusreeks genoemd, duiken we diep in zes Gene Keys in jouw profiel die allemaal iets te vertellen hebben over de relatie met jezelf en anderen en hoe je meer zelfliefde kan cultiveren, alsook gezonde relaties met anderen kan aangaan. We eindigen met een belangrijke Gene Key, namelijk jouw kernwonde. De Venusreeks is een zeer uitdagende maar bijzondere reis van verbinding herstellen met je diepst kern van waaruit je verbinding kan maken met anderen.

Meer over de Venusreeks (in het Engels) >

Pearl Sequence

In de derde sequentie van het Gouden Pad, de Pearl Sequence of Parelreeks genoemd, duiken we in vier Gene Keys in jouw profiel die jou iets vertellen over overvloed en welvaart in jouw leven. We onderzoeken verder jouw roeping, jouw uniek “merk” dat je hier in de wereld komt brengen, alsook hoe jij je verhoudt tot anderen als het gaat om dienstbaarheid en iets in de wereld brengen.

Meer over de Parelreeks (in het Engels) >

"Ik had het volste vertrouwen in Daisy om me te helpen een nieuw perspectief op mijn Gene Keys-sequenties te vinden. Wat ik geweldig en heel belangrijk vind, is dat als je nieuw bent in deze wereld van zelfkennis, Daisy je echt eenvoud en gemakkelijke toegang brengt. En als je al een tijdje in deze wereld vertoeft, misschien ben je een coach of gids, zal het een nieuwe versie naar voren brengen, een nieuw gezichtspunt, een nieuwe openheid van geest die je in staat zal stellen om zelfs verder en dieper in je eigen reis te duiken."

Nathalie Izoard

"Heel erg bedankt voor je vrijgevigheid met je tijd, schrijven en coaching om te helpen met mijn vragen. Ik stel je attente antwoord zeer op prijs, en de nieuwsbrieven zijn ook geweldig. Je hebt me zoveel geweldige ingangen gegeven om te verkennen en aanwijzingen om in te duiken — bedankt!"

Melissa

"Na met jou te hebben gewerkt, voel ik me veel meer verbonden met mijzelf en mijn levensdoel. Het voelde echt geruststellend voor mij dat ik eigenlijk op een afgestemd pad zit en ik heb nu een veel dieper begrip."

Alina Nikishina

Boek een sessie of traject

Zin om aan de slag te gaan?
Vraag hieronder een sessie of traject aan (via e-mail).

Praktisch

Kostprijs:

  • Gene Keys sessie: €60,00/uur, inclusief 21% B.T.W.
  • Activation Sequence*: €300,00/5 sessies van 1 uur, inclusief 21% B.T.W.
  • Venus Sequence*: €420,00/7 sessies van 1 uur, inclusief 21% B.T.W.
  • Pearl Sequence*: €300,00/5 sessies van 1 uur, inclusief 21% B.T.W.

(*) in te plannen naar keuze (op je eigen tempo), inclusief Whatsapp support tussen de sessies door.

Locatie: online via Zoom of offline bij mij thuis (1ste verdieping) in Gistel.

Je kan me eventueel ook een tekst- of spraakberichtje sturen via Whatsapp: klik hier.

Deze website gebruikt cookies. Indien je doorgaat met het gebruik van deze website, dan ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Meer info