Daisy De Boevere

Workshops

SACRALE SESSIES

Ben jij een Generator of Manifesting Generator?
Dan heb jij een gedefinieerd Sacraal centrum. In deze workshop gaan we jouw Sacrale geluiden aanspreken en verkennen. Vooral voor Generators en Manifesting Generators met Sacrale Autoriteit is dit een must. Maar ook emotionele Generators en Manifesting Generators zijn van harte welkom.

LEEF
JOUW
DESIGN

Wil je graag meer leren over Human Design? In deze inleidende workshopreeks voor beginners leer je de grondbeginselen en het fundament van dit systeem. Je leert ook hoe dit zich verhoudt tot jouw unieke grafiek, jouw leven en jouw Human Design-experiment. Deze cursus is de eerste officiële stap in jouw Human Design-educatie, na het ontvangen van een reading.

Getuigenissen

"De workshops veranderden mijn houding ten opzichte van de rol van de Human Design-grafiek, van iets dat me beter 'kent' naar een hulpmiddel voor bewustwording. Ook naar integratie in plaats van puur het analytische proces, dat de neiging heeft details uit elkaar te blijven halen en te overdrijven. Ik raad de workshops aan vanwege het verteerbare stapsgewijze proces, met opdrachten die de praktijk kunnen verheffen. Anders is het gewoon een mentaal iets als je er gewoon maar over leest. Ten tweede, vanwege de benadering, die zeer open staat voor contemplatie, zonder je te veel te hechten aan de tool zelf. Ik waardeer Daisy's toewijding om van de leeromgeving een veilige en verrijkende plek te maken om als vrije geest te leren. Ik waardeer ook de grondigheid in materialen en ook voor het brengen van gerelateerde onderwerpen.”

Zivit
Generator uit Israël