Wekelijkse E-mails

Gratis dinsdag-inspiratie in je mailbox

Schrijven is mijn passie.
En ik vind het ontzettend leuk om mijn ervaringen, inzichten en tips met je te delen.
Daarom schrijf ik elke dinsdag een e-mail.
E-mails om je aan het denken te zetten, je te inspireren en je te helpen bij het bouwen van je droombedrijf.

Als lezer van mijn wekelijkse e-mails zit jij op de eerste rij.
Deze schrijfsels deel ik namelijk nergens anders. Dus, je wordt als het ware een heuse "insider"!

Waarover gaan die e-mails?

  • over hoe ik mijn solo-ondernemerschap ervaar, welke hindernissen ik tegenkom en hoe ik daarmee omga,

  • over online marketing en hoe je dat zo persoonlijk en oprecht mogelijk kan maken,

  • over mijn persoonlijk leven en welke invloed mijn ondernemerschap daarop heeft en omgekeerd,

  • over de fouten die ik maak, want die zijn onvermijdelijk, zodat jij ze niet zelf hoeft te ervaren (al leer je daar wel veel uit, haha),

  • over recente inzichten die ik heb verworven en hoe die van betekenis kunnen zijn voor jouw bedrijf,

  • af en toe over wat ik je te bieden heb als coach en mentor, over mijn aanbod dus.

Ik beloof het je: geen "junk" in je mail, geen "verkoopspraatjes" of marketingmails.
Wel mijn persoonlijke ervaringen, ook wanneer ik op mijn bek ga. En af en toe een blog of een video.

Lees ook mijn verhaal →


 

Wekelijkse inspiratie in je mailbox

Meld je hieronder aan en ontvang wekelijks op dinsdag, omstreeks 08u00, een inspirerende e-mail, he-le-maal gratis. Uitschrijven kan op elk moment, via de link onderaan elke e-mail.

 

Wat lezers vertellen...

“Daisy is een geweldig warm persoon. Ze onderneemt echt met het hart. In haar wekelijkse e-mails vertelt ze open en eerlijk over haar zoektochten en ontdekkingstochten. Ondertussen krijg je waardevolle tips over het ondernemen als solopreneur!”
Janien Leeuwerke・SchaamteloosImperfect.nl

..............................

“Ik heb me aangemeld voor de wekelijkse e-mails omdat ik wilde leren vanuit de kern te gaan ondernemen. Ik ervaar de e-mails als heel erg positief. Vooral inspiratie en tips rond mindset levert het me op. Je bent heel erg authentiek, open, oprecht en vanuit het hart. Ik ervaar jou als authentiek, dapper, vernieuwend, inspirerend en heel leuk! Ik ben blij dat we ‘dezelfde’ weg bewandelen. Ik wil de wekelijkse e-mails aanraden omdat ik weet dat je veel mensen - en helemaal wat gevoeligere ondernemers - steengoed kan helpen.”
Carolijn Vet・VetGelukkig.nl

..............................

Testimonial-Odette.png

“Ik vind jouw tips echt te gek en ook uniek in haar soort. Veel ondernemerscoaches delen veel dezelfde tips. Van jouw nieuwsbrieven leer ik steeds iets nieuws.”
Odette Sorber・Musicare.info

..............................

Testimonial-Cheryl.png

“Ik meldde me aan voor de wekelijkse e-mails, omdat ik op zoek was naar een andere kijk op ondernemen. Ik zoek het altijd buiten Nederland, omdat ik het idee heb dat we hier in Nederland zijn vastgeroest. Ik vind de wekelijkse e-mails heerlijk om te lezen. Ze zijn een welkome break in mijn inbox. Ik raad de wekelijkse e-mails aan, omdat het leuk is om het ondernemerschap op een andere manier te horen. Daisy is bovendien een interessant persoon, ze is zachtaardig en zelfkennend.”
Cheryl Porcelijn・CPrecision.nl

..............................

Testimonial-Charlotte.png

“Geweldig hoe je je verhaal vertelt! Ik meldde me aan omwille van die waardevolle tips die je uit eigen ervaring gevonden hebt. Ze geven mij inspiratie en moed om door te gaan. Ze voelen heel persoonlijk aan. Het zijn no-nonsense e-mails. Echte verhalen met persoonlijke gebeurtenissen worden omgezet naar handige tools, die mij nieuwe inzichten geven, of die ik zelfs meteen kan toepassen. Ik denk dat iedereen deze e-mails wel kan gebruiken, zo waardevol! Ik vind dat je een authentieke en bewuste onderneemster bent, die haar eigen ervaringen en worstelingen gebruikt om andere bewuste onderneemsters te helpen. Je spreekt en werkt vanuit je hart en gevoel. Ik ken je al langer en ik ben dankbaar dat ik jou kan blijven volgen. Je inspireert mij nog steeds en je bent iemand die altijd eerlijk feedback geeft. Ik weet 100% zeker dat jij puur en alleen het goed voor hebt met iedereen. Zo een goed mens wil je dicht bij je houden. Ik vind het bovendien echt krachtig hoe jij elke week zo'n interessante mail verstuurd krijgt!”
Charlotte Boogaerts・LivVerity.com en C-Pure.be

..............................

Testimonial-Wendy.png

“Ik was op zoek naar tips voor ondernemen als coach. Ik krijg energie van je mails en vertrouwen dat ik mijn eigen weg kan vinden die tot resultaat leidt. Voor mij ben je een motivator. Je e-mails zijn authentiek, positief en duidelijk, en ze zijn makkelijk te lezen en inspirerend.”
Wendy Coolen・Power-to-be.com