Samenwerking

In de media

Human Design Collective
In de zomer van 2023 volgde ik de Living Your Design Guide-training bij mijn mentors Amy Lee en John Cole van Human Design Collective. Een van mijn huiswerken voor die training, met als titel “My Experience with Emotional Authority,” viel zo in de smaak dat ze het uitlichtten op hun blog.
Je kan het artikel hier lezen (in het Engels) >>

No Choice, Love Yourself
Pragya Beniwal nodigde mij in de zomer 2023 uit voor een gesprek in haar podcast “No Choice, Love Yourself.” We praatten over mijn 5/1-profiel, mijn ervaringen met mijn gedefinieerd Solar Plexus, het dilemma dat opkomt met de PLR-DLR Variabele en mijn Shores Environment, en nog veel meer.
Bekijk hier de episode (Nederlands ondertiteld) >>

Te gast

Verder kon je mij ook zien als:

 • gastdocent in “Intuition Mastery School” van Nicole DiCristofaro (2021), waar ik een inleiding gaf in het Human Design Systeem;
 • co-host in de Parelreeks deep dive met Erna Zuidhoek (2022), waarin we samen met een klein groepje Nederlanders in de Gene Keys Parelreeks doken;
 • gastdocent in “Unique in Business” van Katja de Beurs (2023), waar ik enkele Generators en Manifesting Generators in verbinding mocht brengen met hun Sacrale Geluiden.
 • co-host van Nederlandstalige community calls in de Virtual Activation Retreat van de Gene Keys, samen met Mieke de Vreede (2024).

Collega’s

Ik werk ook af en toe samen met deze fantastische mensen:

 • Kathelijn Brouwers: zij is momenteel family practitioner in opleiding en studeert ook child development aan de IHDS om families en ouders van kinderen te begeleiden. Dit is een uitstekende aanvulling op mijn werk met volwassenen. Kathelijn duikt in de familie-penta (die van je huidig gezin en/of je gezin van herkomst) en specialiseert zich ook in Human Design voor ouders in het ondersteunen van hun kinderen in volle ontwikkeling.
  Vind Kathelijn op Instagram >
 • Anne Callens: een artistiek talent als het gaat om fotografie en heel uniek is dat Anne Human Design integreert in haar fotografisch proces. Als 2/4 is Anne een natuurtalent en maakt ze ook makkelijk verbinding met jouw unieke belevingswereld om jouw unieke expressie in haar fotografie naar boven te halen. 
  Bezoek Anne’s website >

Samenwerken?

Wil je zelf graag samenwerken met mij?

 • ben je op zoek naar een podcast-gast of gastspreker voor jouw event?
 • denk je dat ik een waardevolle aanvulling kan brengen op jouw werk met klanten?
 • wil je mij graag als gastdocent of co-host voor een deep dive, workshop of cursus?
 • etc.

Voel je vrij om mij uit te nodigen.

Nieuwe Living Your Design workshop start in mei 2024

X

Deze website gebruikt cookies. Indien je doorgaat met het gebruik van deze website, dan ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Meer info