Daisy De Boevere

Readings

Een Human Design-reading is de allereerste stap in het leven van jouw design.
Daarna kan jouw experiment écht beginnen.

Opgelet: ik ben geen gecertificeerd analist. Ik ben opgeleid tot en met Rave Cartography-niveau en momenteel een Living Your Design Guide in opleiding. Ik ben als reader niet geaffilieerd met de International Human Design School noch enige andere organisatie erkend door Jovian Archive. Check mijn bio-pagina voor meer info en achtergrond.

Wat is een reading?


Tijdens een reading "lees" ik jouw Human Design-grafiek voor je.
Is Human Design nieuw voor je, dan verdiepen we ons eerst in de basiselementen van jouw grafiek:


 • Type & Strategie
 • Innerlijke Autoriteit
 • Profiel
 • Gedefinieerde en open centra


Ben je al wat langer met jouw Strategie en Autoriteit aan het experimenteren, dan kunnen we dieper duiken. Ik ben momenteel opgeleid t.e.m. Rave Cartography-niveau, wat wil zeggen dat we ook in definitie-type, kanalen, circuits, poorten en lijnen kunnen duiken.


Voordat we met de reading van start gaan, ontvang je van mij een kopie van jouw Human Design-grafiek.
De reading wordt opgenomen zodat je nadien de sessie kan herbeluisteren.


Wat heb je nodig?


Ik bereken jouw Human Design-grafiek op basis van jouw geboortedatum, -tijd en -plaats.
Jouw geboortetijd kan je meestal vinden door een kopie van jouw geboorte-akte op te vragen, het trouwboekje van jouw ouders te raadplegen, of het ziekenhuis te contacteren om te kijken of zij nog over jouw dossier beschikken. Je kan ook jouw geboortetijd laten berekenen door een kundig astroloog. Deze persoon wordt bijvoorbeeld aanbevolen.


Coaching


Heb je reeds een basisreading gehad en ben je dus al een tijdje aan het experimenteren gegaan, dan kunnen we ook op basis van jouw vragen en jouw persoonlijke verhaal, samen in de grafiek duiken.
Loop je dus tegen problemen aan in jouw Human Design-experiment? Of heb je begeleiding of ondersteuning nodig?
Dan behoort een coaching-sessie tot de mogelijkheden om specifieke vraagstukken te behandelen en jouw experiment een extra boost te geven.

Locaties

ZOOM

Online sessie


Wil je graag een reading vanuit het comfort van je eigen thuis, dan kunnen we afspreken in mijn Zoom-ruimte. Deze reading gebeurt dan niet "in aura" wat vaak minder intens wordt ervaren. En bovendien hoef je je dan niet te verplaatsen. De ideale oplossing als de afstand niet haalbaar voor je is.

BIJ MIJ THUIS

Offline sessie in Moere (Gistel)


Op de eerste verdieping van mijn woning, bereikbaar via de vaste trap, heb ik een knusse thuiswerkplek waar ik jou graag ontvang voor een "in aura" reading vergezeld van een lekker kopje koffie of thee, of een glaasje water.

Ik deel deze werkplek ook met mijn twee huiskatten, Thor en Loki.

DOMEIN D'AERTRYCKE

Wandelsessie in Torhout

Ben je een buitenmens en hou je van een wandeling in de natuur? Dan kan jouw reading ook doorgaan op het prachtige kasteeldomein. Let wel, een opname van je reading is dan niet mogelijk, alsook zijn aangepaste kledij en waterdichte schoenen nodig. De paden kunnen er immers modderig bij liggen.

PRAKTISCH

Duur: ca. 1,5 uur per sessie
Kostprijs: €145,00 — inclusief 21% B.T.W.
Talen: Nederlands, English


In de kostprijs inbegrepen:

 • Human Design-grafiek (.pdf)
 • koffie/thee/water (offline bij mij thuis)
 • audio-opname (.mp3, behalve bij wandelsessies)
 • onbeperkt support via e-mail en/of Whatsapp tot 1 maand na jouw sessie

Beschikbaarheid:

Online sessies (Zoom):

 • dinsdag t.e.m. donderdag van 10u00 tot 21u00
 • vrijdag van 10u00 tot 18u00

Offline sessies (bij mij thuis & wandelsessies):

 • dinsdag t.e.m. vrijdag van 10u00 tot 18u00


Wachttijd overdag: ca. 2 à 3 weken.
Wachttijd avond: ca. 4 à 6 weken.

of koop een reading via de webshop (als je bijvoorbeeld een cadeaubon hebt)
(ik stuur je dan na aankoop een link naar mijn online agenda via een .pdf-document met alle info, dat je kan downloaden. Let wel dat je mijn e-mailadres "hello@daisydeboevere.be" toegevoegd hebt aan jouw lijst met veilige adressen!)

Wat cliënten zeggen...

"Daisy nam tijdens een heel gezellig koffiegesprek de tijd om me dingen uit te leggen en mijn vragen te beantwoorden. Het gevoel erdoor overweldigd te worden nam ze volledig van tafel. Ze is gemakkelijk om mee te praten en maakt dat het echt over jou gaat, en niet alleen over dit systeem.”


Elvira Visser
Generator uit Nederland

“Daisy deelt eerlijk vanuit haar eigen ervaringen en kijkt met veel begrip naar de situatie. Ik ben er 100% zeker van dat ze alleen het beste wil voor haar klanten. Een persoon zoals zij wil ik dicht bij me houden.”


Charlotte Boogaerts
Generator uit België

"Ik voelde me erg op mijn gemak om met je te praten en heb veel geleerd — niet alleen over mezelf maar ook over Human Design in het algemeen. Je hebt fantastisch werk geleverd met mijn sessies en ik ben erg dankbaar voor deze ervaring en nieuwe kennis."


Alina Nikishina
Projector uit de Verenigde Staten

"Ik hou van werken en delen met Daisy. Ze is echt een heel mooie ziel. Elk van onze uitwisselingen stelt ons in staat om te groeien en onze energie te voeden, wat een voorrecht is in onze wereld. Wat ik geweldig en heel belangrijk vind, is dat als je nieuw bent in deze wereld van zelfkennis, Daisy het echt eenvoudig maakt en je een makkelijke ingang geeft tot jouw experiment."


Nathalie Izoard
Generator uit Frankrijk

"Ik waardeer je diepgaande kennis, niet-oordelende benadering en rustige manier van doen. Ik hield van je ontspannen, warme en genereuze benadering om je wijsheid en kennis over mijn Human Design te delen. Ik wil jouw sessies van harte aanbevelen omdat je op zo'n praktische manier eerlijkheid en ondersteuning biedt.”


Moira
Manifesting Generator uit
Nieuw-Zeeland

“Als Reflector denk ik dat ik verrast was door hoeveel van de grafiek met mij resoneerde. Ik ben redelijk zelfbewust, maar maan-autoriteit deed me nadenken over waarom ik tijd nodig heb, en veel tijd, bij het nemen van beslissingen. Je bent zo gul geweest met je tijd en energie, Daisy, ik kan je niet genoeg prijzen.”


Cheryl
Reflector uit Italië

“Ik ben zooo dankbaar dat ik je pad heb gekruist. Ik herbeluisterde ons laatste gesprek en liet me troosten door je woorden en vriendschap. Bedankt, lieverd, dat je de aardige en ondersteunende vrouw bent die je bent.”


Naudia
Projector uit Jamaica

"Ik vond het geweldig hoe je het eenvoudig maakte. Het was als een gesprek tussen twee vrienden. Eenvoudig maar boordevol informatie. Je doet niet alsof je alle antwoorden hebt. Ik waardeer ook hoe je jezelf onderzoekt. Ik wil je werk zeker aanbevelen omdat je zeer goed geïnformeerd bent en een warme persoonlijkheid hebt. Je bent ook erg ondersteunend en vindt altijd de juiste benadering voor mensen om de informatie die je brengt te begrijpen. Voor mij is dat echt meesterschap.”


Ivana Kraljić Šoban
Projector uit Kroatië

"Sinds ik Daisy persoonlijk ontmoette in de herfst van 2021 in België, wist ik meteen dat zij de persoon zou zijn die ik zou kiezen om me te begeleiden wanneer ik klaar was om het veld van Human Design te verkennen.

Dit werd verder versterkt toen ik haar online lessen volgde en meer leerde van haar online posts en haar genereus delen van kennis.

Haar uitgebreide kennis en integratie van Human Design zijn ongeëvenaard, en ons gesprek van 2 uur gaf me een doordacht begrip en waardering van mijn Human Design-grafiek en de innerlijke werking van mezelf.

Voor iedereen die meer wil weten over Human Design, zijn/haar frequentie wil verhogen en zijn/haar zelfbewustzijn wil vergroten: Daisy is een afgestemde navigator, een uitzonderlijke leraar en een mens bij uitstek die verbinding en empathische energie cultiveerde tijdens mijn persoonlijke ervaring van innerlijke groei, geïnspireerd door de studie van Human Design."


Reston Skinner
Manifesting Generator uit de Verenigde Staten