Reading

Ik ben eindeloos gefascineerd door hoe mensen in elkaar steken.
Vandaar ook mijn passie voor Human Design, Gene Keys, astrologie en een waaier aan coaching- en therapeutische methodiek om mensen te helpen te implementeren wat ze over zichzelf leren.

In een reading duiken ik diep in jouw Human Design-grafiek, Gene Keys-profiel en astrologische geboortekaart. Intuïtief synthetiseer ik deze wonderbaarlijke systemen tot een holistisch en dieper begrip van wat jouw natuur en jouw rol is in dit leven. Waar nodig coach ik jou om wat je over jezelf leert te implementeren in het dagdagelijkse leven.

P.S. Momenteel ben ik professioneel Human Design-analist in opleiding aan de IHDS. In de toekomst zul je hier een nog gevarieerder aanbod vinden in readings.

Belangrijk!

De readings die ik aanbied zijn geen ‘foundation readings’ zoals men in Human Design doorgaans gewend is.
Het zijn syntheses van elementen uit verschillende stromingen en systemen die ik heb bestudeerd en die ik mezelf eigen heb gemaakt, waarbij zowel jouw Human Design-grafiek, Gene Keys-profiel en astrologische geboortekaart worden gelezen, om tot een holistisch inzicht te komen. Ik laat me hierbij leiden door jouw persoonlijk verhaal in combinatie met mijn intuïtie.

Deze readings zijn geen toekomstvoorspellingen.
Het is een diep-duiken in jouw natuur, in jouw unieke rol in deze wereld, in belangrijke thema’s die op de voorgrond staan, alsook in jouw potentieel en levensdoel.

Wat jij ermee doet is bovendien van groter belang dan de informatie ontvangen.
Waar nodig kan ik ondersteuning bieden in het integreren van wat je leert over jezelf.

Om de kwaliteit van mijn werk te garanderen heb ik jouw geboortegegevens nodig: geboortedatum, -tijd en -plaats.
Beschik je niet over je geboortetijd, dan kan je dit opvragen bij je gemeente (geboorte-akte). Soms staat het in het trouwboekje van je ouders genoteerd. Je kan ook een kundig astroloog inschakelen om een geboortetijd-correctie te berekenen. Dit adres kan ik van harte aanbevelen: klik hier (in het Engels).

Sessie

We ontmoetten elkaar online of offline om samen in jouw natuur te duiken. Op basis van jouw Human Design-grafiek, Gene Keys-profiel en astrologische geboortekaart, alsook jouw persoonlijk verhaal, hebben we een gesprek over wat naar voren wil komen in de reading om jou op weg te helpen naar het beter begrijpen van wie je bent en wat jouw rol is in dit leven.
Na afloop van een reading of reading-pakket kan je ook vervolg-coachingsessies boeken om te integreren wat je leert over jezelf.

Locatie: online via Zoom of offline in Gistel (België)
Beschikbaarheid: dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag tussen 10u00 en 20u30, steeds op afspraak
Talen: Nederlands, Engels

Investering:

  • Losse reading-sessie — 2 uur: €225,00
  • Pakket 3 reading-sessies — 3 x 2 uur: €600,00
  • Vervolg coaching-sessie — 1 uur: €75,00
  • Pakket 3 coaching-sessies — 3 x 1 uur: €200,00

Bovenstaande tarieven zijn inclusief 21% B.T.W.

Opgelet: voor reading-sessies reken ik een voorbereidingstijd van ongeveer 2 weken (afhankelijk van drukte). Het is dus niet mogelijk om een reading op korte termijn te boeken. De voorbereiding is verrekend in het sessie-tarief.

Support

Pick-my-brain en/of mentoring abonnement om onbeperkt vragen te stellen, bv. bij je zelfstudie van Human Design of contemplatie van Gene Keys, al dan niet aangevuld met elementen uit de astrologie.
Waar zit je mee? Waar loop je tegenaan? Wat is onduidelijk in jouw experiment met Human Design? Nood aan een ander perspectief? Wil je dat ik even met je mee kijk in een grafiek? You name it! Het kan allemaal.

Locatie: online via Whatsapp of Signal (ik probeer steeds binnen de 48 uur te antwoorden, al zullen sommige vragen meer tijd vragen)
Talen: Nederlands, Engels
Investering: €150,00/maand

Bovenstaand tarief is inclusief 21% B.T.W.
Het abonnement is maandelijks opzegbaar.
Een losse maand proberen? Dat kan ook.

Rapport

Diep-duik rapport van je gehele Human Design-grafiek, gecombineerd met elementen uit de Gene Keys en astrologie voor een diepgaand overzicht van jouw natuur, sterktes, valkuilen, uitdagingen en belangrijke levensthema’s.
Ik schrijf elk rapport ‘from scratch.’ Het is dus niet geautomatiseerd, geen knip- en plakwerk. Ik stem mij af op jouw grafiek en ga minstens een maand reizen met wat ik daarin tegenkom. Ik schrijf zoals het intuïtief in mijn opkomt en ga diep: niet alleen het fundament van Strategie, Autoriteit, Definitie en Profiel komt aan bod, maar ook de diepere lagen zoals poorten, kanalen en lijnen in holistische context, verbindingen tussen verschillende elementen, je kernwonde, nodale omgeving, incarnatiekruis, Gene Keys-thema’s en opvallende astrologische elementen.

  • Oplevertermijn: 4 à 6 weken (afhankelijk van drukte kan het langer duren; ik houd je steeds op de hoogte)
  • Oplevering: in PDF (zonder toeters en bellen, dus makkelijk te lezen en te printen), inclusief grafieken/profielen in png/PDF, via e-mail (met een downloadlink van WeTransfer)
  • Talen: Nederlands, Engels

Investering:

  • Rapport: €300,00
  • Rapport + opvolg-sessie van 1 uur om vragen te stellen (via Zoom of in Gistel): €375,00

Bovenstaande tarieven zijn inclusief 21% B.T.W.

Getuigenissen

Wil jij ook graag delen hoe je onze samenwerking beleefde?
Stuur jouw getuigenis in >
Alvast heel erg bedankt!

Als Reflector denk ik dat ik verrast was door hoeveel van de grafiek met mij resoneerde. Ik ben redelijk zelfbewust, maar maan-autoriteit deed me nadenken over waarom ik tijd nodig heb, en veel tijd, bij het nemen van beslissingen. Je bent zo gul geweest met je tijd en energie, Daisy, ik kan je niet genoeg prijzen. Je bent bovendien een van de beste schrijvers over persoonlijke ontwikkeling. Het is de manier waarop je dingen neerzet, de stroom en je stijl. Love it!

Cheryl

Reflector uit Italië

Voor de sessies wist ik niet echt hoe ik ‘de punten met elkaar moest verbinden’ in mijn grafiek. Ik kon niet echt een beeld vormen van wat het allemaal betekende of hoe het relevant was voor mijn dagelijks leven. De hoeveelheid informatie die ik in mijn eentje aan het bestuderen was, was overweldigend. Ik was erg geïnteresseerd om te leren hoe Human Design me zou kunnen helpen mezelf beter te begrijpen en hoe ik een meer bevredigend leven kan leiden, maar ik had er moeite mee om het alleen te doen.

Na met jou te hebben gewerkt, voel ik me veel meer verbonden met mijn Human Design en mijn levensdoel. Het voelde echt geruststellend voor mij dat ik eigenlijk op een afgestemd pad zit volgens mijn Human Design, en ik heb nu een veel dieper begrip. Je hebt zoveel snelkoppelingen met me gedeeld over hoe je Human Design sneller kunt leren en hoe je dit kunt doen zodat het relevanter is.

Je hebt fantastisch werk geleverd door het allemaal uit te leggen en ‘de punten met elkaar te verbinden.’ Ik ben gewoon heel dankbaar en onder de indruk van je niveau van detail en medeleven. Ik vond het geweldig hoe gedetailleerd de sessies waren en dat je bereid was om een gesprek te voeren en kleine raakvlakken te delen. Het heeft me echt in staat gesteld om je beter te leren kennen en hielp me om op een dieper niveau te leren. Ik hou ook van de opnames die je hebt gestuurd. Zeer nuttig om later te bekijken en te bestuderen.

Ik zou (en zal) je 100% aanbevelen. Ik kan zien dat je Human Design met passie studeert. Ik waardeer je oog voor detail en je vriendelijke en open benadering. Ik voelde me erg op mijn gemak om met je te praten en heb veel geleerd van deze sessies — niet alleen over mezelf maar ook over Human Design in het algemeen. Je deed het onmogelijke om ervoor te zorgen dat al mijn vragen werden beantwoord en je wou zelfs kleine zijwaartse raaklijnen met mij verkennen die erg interessant waren!

Je hebt fantastisch werk geleverd met mijn sessies en ik ben erg dankbaar voor deze ervaring en nieuwe kennis. You rock, Daisy! Ik kijk ernaar uit om weer met je samen te werken!

Alina Nikishina

Projector uit de VS

Ik ontmoette Daisy toen ik ruim een jaar Human Design studeerde. Ik hield van haar benadering met grote openheid van geest en vooral van deze zoektocht naar de waarheid die ze in alles stopt wat ze doet. Dit verlangen om in de grootste openheid en in de grootste nauwkeurigheid te zijn.

Ik ging ook verder met Gene Keys, omdat ik het volste vertrouwen had in Daisy om me te helpen een nieuw perspectief op mijn Gene Keys-sequenties te vinden. Wat ik geweldig en heel belangrijk vind, is dat als je nieuw bent in deze wereld van zelfkennis, Daisy je echt eenvoud en gemakkelijke toegang brengt. En als je al een tijdje in deze wereld vertoeft, misschien ben je een coach of gids, zal het een nieuwe versie naar voren brengen, een nieuw gezichtspunt, een nieuwe openheid van geest die je in staat zal stellen om zelfs verder en dieper in je eigen reis te duiken.

Ik hou van werken en delen met Daisy. Ze is echt een heel mooie ziel. Elk van onze uitwisselingen stelt ons in staat om te groeien en onze energie te voeden, wat een voorrecht is in onze wereld.

Nathalie Izoard

Generator uit Frankrijk

Ik ben zooo dankbaar dat ik je pad heb gekruist. Ik herbeluisterde ons laatste gesprek en liet me troosten door je woorden en vriendschap. Bedankt, lieverd, dat je de aardige en ondersteunende vrouw bent die je bent.

Naudia

Projector uit Jamaica

Heel erg bedankt voor je vrijgevigheid met je tijd, schrijven en coaching om te helpen met mijn vragen. Ik stel je attente antwoord zeer op prijs, en de nieuwsbrieven zijn ook geweldig. Je hebt me zoveel geweldige ingangen gegeven om te verkennen en aanwijzingen om in te duiken — bedankt!

Melissa

Manifesting Generator uit de VS

Sinds ik Daisy persoonlijk ontmoette in de herfst van 2021 in België, wist ik meteen dat zij de persoon zou zijn die ik zou kiezen om me te begeleiden wanneer ik klaar was om het veld van Human Design te verkennen.

Dit werd verder versterkt toen ik haar online lessen volgde en meer leerde van haar schrijfsels en haar genereus delen van kennis.

Haar uitgebreide kennis en integratie van Human Design zijn ongeëvenaard, en onze sessie gaf me een doordacht begrip en waardering van mijn Human Design-grafiek en de innerlijke werking van mezelf.

Voor iedereen die meer wil weten over Human Design, zijn/haar frequentie wil verhogen en zijn/haar zelfbewustzijn wil vergroten: Daisy is een afgestemde navigator, een uitzonderlijke leraar en een mens bij uitstek die verbinding en empathische energie cultiveerde tijdens mijn persoonlijke ervaring van innerlijke groei, geïnspireerd door de studie van Human Design.

Reston Skinner

Manifesting Generator uit de VS

Ik vond Daisy toen ik voor het eerst hoorde over Human Design. Terwijl ik over de basisdingen las (ik duik graag in dingen, dus ik lees artikelen, websites en bekijk YouTube-video’s), was er nog veel te ontdekken. Hoe mijn profiel voor mij zou werken. De poorten in relatie tot elkaar, de kanalen, en nou ja, hoe ik het allemaal kon begrijpen. Het gevoel erdoor overweldigd te worden nam ze volledig van tafel.

Daisy nam tijdens een heel gezellig koffiegesprek de tijd om me dingen uit te leggen en mijn vragen te beantwoorden. Het was niet alleen een ‘dit is wat het betekent’, maar ook over hoe het zich zou verhouden tot mij. Voor mij als persoon.

Ik zou aanraden om een reading van Daisy te krijgen als je meer wilt weten over je design. Ze is gemakkelijk om mee te praten en maakt dat het gaat over jou als wezen, en niet alleen over dit systeem dat ze kan uitleggen.

Elvira Visser

Generator uit Nederland

Ik vond je op Google omdat ik graag een ander perspectief op Human Design wilde krijgen. Ik waardeer je diepgaande kennis, niet-oordelende benadering en rustige manier van doen. Ik hield van je ontspannen, warme en genereuze benadering om je wijsheid en kennis over mijn Human Design te delen.

De sessie bracht mij tot het besef hoe belangrijk het voor mij is om mijn eigen innerlijke genezings- en groeireis voort te zetten. Het heeft me in feite toestemming gegeven om me hierop te concentreren. Ik zou je 1:1 sessies met anderen aanbevelen omdat je op zo’n praktische manier eerlijkheid en ondersteuning biedt.

Moira

Manifesting Generator uit Nieuw-Zeeland

Daisy deelt eerlijk vanuit haar eigen ervaringen en kijkt met veel begrip naar de situatie. Ik ben er 100% zeker van dat ze alleen het beste wil voor haar klanten. Een persoon zoals zij wil ik dicht bij me houden.

Charlotte Boogaerts

Generator uit België

Ik kwam met Daisy in contact na haar passage in de podcast van Pragya Beniwal. Ik was onder de indruk van haar kennis over Human Design en de manier waarop ze de wereld observeerde, haar awareness, en de wijze waarop ze haar ervaringen verwoordde. Na enige tijd over en weer praten, nodigde ik Daisy uit om mijn mentor te worden via Whatsapp, op vlak van Human Design.

Ik genoot enorm van onze diepgaande gesprekken en wou als 2/4 een 5/1 aan mijn zijde hebben om me te ‘onderwijzen’. Daisy haar Researcher is een mooie aanvulling op mijn 2-lijn die op een meer relaxte manier de leerstof tot zich wilt nemen en haar 5-lijn deelt altijd de waarheid, wat ik zelf heerlijk vind.

Daisy windt er geen doekjes om en legt alles in heel klare taal uit. De Human Design-taal is vaak nogal vaag en Daisy heeft, dankzij haar jaren ervaring in het experiment en haar begrip van waar het systeem écht om draait, een gulden middenweg gevonden om haar kennis van source en haar eigen ervaringen op zo’n manier met elkaar te laten vervlechten dat wat ze vertelt en hoe ze dingen uitlegt echt aankomen bij de ontvanger, dat ze diep landen.

Daisy twijfelt ook niet om nieuwe dingen te delen die ze net ‘ontdekt’ heeft of die haar zijn ‘opgevallen’ tijdens haar HD-experiment. Dankzij Daisy ben ik niet alleen als Projector enorm gegroeid, maar is mijn sourced-based kennis ook enorm uitgebreid. Ik ben Daisy heel erg dankbaar en had niemand anders gewenst als mentor!

Caroline

Projector uit België

Ik was verward en op zoek naar een richting in mijn leven. Ik kwam op het punt dat ik op zoek was naar het doel van mijn ziel, omdat niets in mijn leven zin had. Na een sessie met jou gaf je mij de bevestiging dat alles wat ik nodig heb, ik al heb. Elke hulpbron die ik nodig heb, bestaat al in mij, en ik hoef er alleen maar op te vertrouwen. Deconditionering is een proces, ik vertrouw mezelf elke dag meer en meer en zie de magie in kleine dingen 🙂

Ik vond het geweldig hoe je het eenvoudig maakte – niet ingewikkeld, geen grote zinnen – het was als een gesprek tussen twee vrienden. Eenvoudig maar boordevol informatie; eenvoudig maar zo krachtig. Ik vond het ook geweldig hoe je af en toe informatie samenvat en een samenvatting maakt. Dit is erg handig, omdat te veel informatie in korte tijd moeilijk op te nemen is.

Je vindt altijd het antwoord op al mijn twijfels en vragen, en moedigt me aan om zelf te experimenteren. Je doet niet alsof je alle antwoorden hebt, en ik waardeer ook hoe je jezelf onderzoekt. Ik zou je werk zeker aanbevelen omdat je zeer goed geïnformeerd bent, maar het zo eenvoudig maakt en een warme persoonlijkheid hebt. Je bent ook erg ondersteunend en vindt altijd de juiste benadering voor mensen om de informatie die je brengt te begrijpen. Voor mij is dat echt meesterschap.

Ivana Kraljic Soban

Projector uit Kroatië

Deze website gebruikt cookies. Indien je doorgaat met het gebruik van deze website, dan ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Meer info