Privacyverklaring

Welkom op mijn website!
Op deze pagina lees je mijn privacyverklaring.

Voor de leesbaarheid van deze verklaring heb ik gebruik gemaakt van de “ik-vorm”. Waar “ik”, “mij” of “mijn” staat wordt mijn bedrijf “Daisy De Boevere” bedoeld. Waar “jij”, “jou” of “jouw” staat wordt jouw bedrijf of jij als klant bedoeld. Waar “wij” of “we” staat gaat het over jij en ik samen.


Bedrijfsgegevens

Daisy De Boevere is een initiatief van Espavo Coaching & Consultancy VOF.
Bedrijfsnaam: Espavo Coaching & Consultancy VOF (Espavo VOF)
Maatschappelijke zetel: Torhoutse Baan 95, 8470 Gistel, België
KBO: 0834.837.131
BTW: BE 0837.834.131
RPR Gent, afdeling Brugge


Hoe zit het met de intellectuele eigendomsrechten?

Ik heb de intellectuele eigendomsrechten op de inhoud van deze website en al mijn diensten. Dat betekent dat je niet zomaar teksten of inhoud kunt gebruiken voor jouw eigen schrijfsels, noch mag je ze (online) gebruiken, dupliceren of verspreiden. Je mag wel mijn blogs delen op de sociale netwerken. Wil je toch tekst of inhoud gebruiken, vraag dan eerst toestemming aan mij.


Hoe zit het met privacy?

Omdat ik er alles aan wil doen om jouw privacy te beschermen, hou ik me aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze privacyverklaring geldt als je mijn website bezoekt en wanneer je een beroep doet op mijn diensten:

  • Online: als je deze website, daisydeboevere.be, bezoekt of een dienst/product online koopt.

  • Offline: als je informatie met mij deelt of wanneer je een dienst/product offline koopt.

Als je mijn website bezoekt en ook wanneer je online/offline gegevens met mij deelt, dan ga je akkoord met deze privacyverklaring.


Beveiligde verbinding

Op mijn website worden de gegevens die je met mij deelt via een beveiligde verbinding (SSL) naar mij verstuurd.


Derden

Het kan zijn dat ik je gegevens met anderen moet delen om te kunnen te voldoen aan een wettelijke verplichting. Dan gaat dit over een eventueel strafrechtelijk onderzoek. In geen geval geef ik jouw gegevens door aan derden met commerciële bedoelingen.


Welke gegevens worden verzameld?

Op mijn website verzamel ik gegevens op twee manieren:

  • Persoonsgegevens die je actief aan mij verstrekt:

    • als je je aanmeldt voor mijn wekelijkse e-mails, webinars of een andere vorm van gratis tips en inspiratie, dan vraag ik je je gegevens met mij te delen, zoals jouw voornaam en e-mailadres. Ik verzamel geen persoonsgegevens die je niet vrijwillig aan mij hebt verstrekt door het invullen van een opt-in formulier. Deze gegevens worden opgeslagen in mijn beveiligde database van mijn e-mail service provider MailerLite. Let erop dat MailerLite haar eigen gebruikersvoorwaarden en privacyverklaring hanteert.

    • als je je een dienst of product aanschaft, vraag ik naast jouw voornaam en e-mailadres ook om je achternaam, bedrijfsnaam, bedrijfsadres, BTW- en telefoonnummer. Deze gegevens worden opgeslagen in mijn Huddle shoppingcart-systeem en worden tevens gebruikt om een correcte factuur te kunnen opmaken, die na jouw aankoop naar jou via e-mail wordt verstuurd. Ik gebruik voor jouw bestelling altijd een beveiligde betaalomgeving. Jouw betalingsgegevens worden verwerkt door mijn payment service provider Mollie. Ikzelf heb daartoe geen toegang. Let erop dat zowel Mollie als The Huddle hun eigen gebruikersvoorwaarden en privacyverklaring hanteren.

    • als je een online afspraak inboekt, dan vraag ik je je naam en e-mailadres met mij te delen. Dit gebeurt via de online tool Calendly. Let erop dat Calendly haar eigen gebruikersvoorwaarden en privacyverklaring hanteert.

    • als je een online survey invult vraag ik enkel om jouw voornaam, om de survey persoonlijker te maken. Verder blijf je anoniem, tenzij je ook vrijwillig je e-mailadres of andere persoonsgegevens opgeeft. Daarvoor gebruik ik de online tool Typeform. Let erop dat Typeform haar eigen gebruikersvoorwaarden en privacyverklaring hanteert.

  • Persoonsgegevens die om technische redenen automatisch aan mij worden doorgegeven:

    • als je mijn website bezoekt, dan worden automatisch enkele technische gegevens door jouw computer en apparatuur aan mij verstrekt, zoals het door jou gebruikte IP-adres, het besturingssysteem en de gebruikte internet-browser, alsook waar jouw IP-adres is gelokaliseerd (enkel de regio of het land). Dit zijn cookies waarvoor je ook de cookiemelding hebt kunnen zien toen je mijn website bezocht. Ik verwijs je door naar verder in deze privacyverklaring voor meer informatie over cookies op mijn website.

    • als je een e-mail van mij ontvangt, verstuurd via mijn e-mail service provider MailerLite, dan worden automatisch enkele technische gegevens door jouw e-mailprogramma, computer en apparatuur aan mij verstrekt, zoals het door jou gebruikte besturingssysteem en de gebruikte internet-browser, alsook waar jouw IP-adres is gelokaliseerd (enkel de regio of het land), en of je de e-mail al dan niet opent, of klikt op links binnen de e-mail. Hierover heb ik zelf geen controle. Wil je dit niet dan volstaat het om je uit te schrijven voor mijn e-mails via de link onderaan elke e-mail.


Hoe worden gegevens gebruikt?

Jouw gegevens worden op verschillende manieren gebruikt:

  • om jou te mailen, zodat ik de dienst of het product dat je hebt gekocht kan leveren, waaronder de aankoopbevestiging, de betalingsbevestiging en de factuur, de registratielink voor de leeromgeving, praktische informatie rond het gebruik van de dienst of het product, en eventuele updates van de dienst of het product. Wanneer je een product of dienst hebt aangekocht, lever ik jou nadien ook mijn wekelijkse e-mails, waarvoor je je op elk moment kan uitschrijven indien gewenst.

  • om jou te mailen, zodat ik jou mijn wekelijkse e-mails kan leveren, indien je dit expliciet hebt aangevraagd.

  • om jou te mailen, zodat ik jou de praktische informatie voor het webinar kan leveren, indien je dit expliciet hebt aangevraagd. Hierna word je niet automatisch op mijn e-maillijst voor wekelijkse e-mails geplaatst, tenzij je expliciet toestemming geeft.

  • om jou te mailen, zodat ik jouw online afspraak kan bevestigen en je herinneringsmails kan sturen omtrent onze afspraak (dit gebeurt automatisch via Calendly). Hierna word je niet automatisch op mijn e-maillijst voor wekelijkse e-mails geplaatst, tenzij je expliciet toestemming geeft.

  • om jou te mailen, zodat ik de nodige support en informatie kan verschaffen bij de dienst, of het product, en de bijhorende leeromgeving die je hebt gekocht.

  • om jou te mailen, zodat ik jou eventueel om feedback kan vragen over de dienst, of het product, en de bijhorende leeromgeving die je hebt gekocht.

Daarnaast worden jouw persoonsgegevens ook gebruikt om medewerkers of partijen, aan wie ik werk uitbesteed (zoals technische support en klantenservice), contact met jou kunnen opnemen voor het leveren van diensten of producten die je hebt aangekocht, bij technische problemen bij het gebruik van mijn website of na aanmelding voor mijn wekelijkse e-mails, webinars of een andere vorm van gratis tips en inspiratie, of bij problemen bij het inloggen op mijn leeromgeving. Deze partijen zijn uiteraard verplicht jouw gegevens vertrouwelijk te behandelen.


Facebook

Op mijn website maak ik gebruik van de Facebook-pixel, die gegevens verzamelt voor Facebook-adverteren. Dit zijn cookies waarvoor je ook de cookiemelding hebt kunnen zien toen je mijn website bezocht. Ik verwijs je door naar verder in deze privacyverklaring voor meer informatie over cookies op mijn website.

Ik deel mogelijk jouw e-mailadres met Facebook voor het aanmaken van een aangepaste doelgroep voor Facebook-adverteren. Ik upload e-mailadressen van mijn e-maillijst om gerichte advertentiecampagnes te kunnen voeren. Wil je niet dat jouw e-mailadres voor dit doel aan Facebook wordt doorgegeven? Mail mij dan via hello@daisydeboevere.be. Dan zorg ik dat dit niet gebeurt.


Affiliates en partners

Op mijn website en in sommige e-mails plaats ik links naar externe websites van samenwerkingspartners en affiliates, als ik denk dat deze informatie waardevol voor je is. Ik heb geen controle over hoe deze partners omgaan met de privacywetgeving. Ik raad je aan om de privacyverklaring en gebruikersvoorwaarden van deze partners zelf goed te lezen, als je deze websites bezoekt.


Cookies

Mijn website maakt gebruik van cookies. Een cookie is een klein (tekst)bestand dat een website op de harde schijf van je computer zet, op het moment dat je een website bezoekt. De cookie laat toe dat je browser vervolgens wordt herkend bij herhaald bezoek aan een website. Een cookie verzamelt echter geen persoonsgegevens die gelinkt zijn aan jouw identiteit, maar onthoudt enkel jouw voorkeuren en interesses op basis van jouw surfgedrag.

Cookies worden vooral geplaatst om de gebruikerservaring van deze website te verbeteren.
Dit zijn de verschillende soorten cookies die worden geplaatst:

  • Functionele cookies: deze cookies zijn nodig voor het correct functioneren van (delen van) mijn website. Bijvoorbeeld cookies van Vimeo zorgen dat je de video’s op mijn website kan bekijken.

  • Analytische cookies: deze cookies zijn nodig om het surfgedrag van bezoekers van deze website te monitoren. Ik maak gebruik van de interne statistieken van Squarespace daarvoor.

  • Marketingcookies: deze cookies worden gebruikt om klikgedrag te monitoren die verwerkt worden door de Facebookpixel, waardoor ik mijn advertentiecampagnes op Facebook beter kan aansluiten op de interesse van mijn websitebezoekers.

Als je geen cookies wil accepteren, dan kan je dit instellen in jouw browser. Ik wil je er wel op wijzen dat het kan gebeuren dat delen van mijn website niet meer toegankelijk zijn, indien je cookies uitschakelt.

In de Belgische wet is opgenomen dat ik van tevoren toestemming dien te vragen om cookies te mogen plaatsen op jouw computer. Daarom zie je bij het eerste bezoek aan mijn website bovenaan een cookiemelding. Je kan hierbij aangeven of je akkoord gaat met het gebruik van cookies en welke cookies je toelaat, door de vinkjes aan of uit te zetten.

Lees voor meer informatie mijn Cookieverklaring.


Inzage, aanpassing en verwijdering persoongegevens

Als je je hebt aangemeld op mijn website om mijn wekelijkse e-mails of een andere vorm van gratis tips en inspiratie te ontvangen, dan ontvang je van mij e-mails, zodat ik je kan bezorgen wat ik je heb beloofd. Ik maak hiervoor gebruik van de e-mail service provider MailerLite. Dat betekent dat MailerLite jouw gegevens ook ontvangt.

Ik verwerk deze gegevens voor zolang als je op mijn e-maillijst staat en je je hiervoor niet hebt afgemeld. De gegevens die je aan mij hebt doorgegeven, kan je steeds laten aanpassen door een mail te sturen naar hello@daisydeboevere.be. Je kunt jezelf eenvoudig afmelden via de link onderaan elke e-mail. Zodra je je hebt afgemeld, worden binnen de 14 dagen jouw gegevens volledig uit het systeem verwijderd.

Je kunt je niet afmelden voor e-mails die nodig zijn om je aankoopproces te voltooien. Deze e-mails worden automatisch verstuurd via mijn Huddle shoppingcart-systeem. Eens jouw aankoopproces is voltooid, ontvang je geen e-mails meer vanuit The Huddle. Jouw registratie-gegevens voor The Huddle worden versleuteld opgeslagen. Wil je graag jouw gegevens van mijn website verwijderd zien, mail dan naar hello@daisydeboevere.be.

Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen het verwerken van je persoonsgegevens. Ook heb je het recht de toestemming voor het verwerken van je gegevens, die je mij reeds hebt verschaft, weer in te trekken. Wil je graag bezwaar maken of jouw toestemming intrekken, mail dan naar hello@daisydeboevere.be.

Je hebt het recht om een klacht in te dienen over de verwerking van je persoonsgegevens. Dit kan je doen bij de Belgische Privacycommissie.


Aansprakelijkheid

Op sommige plekken heb ik op geen enkele wijze invloed op het beschermen van jouw privacy. Wees er daarom van bewust dat alle informatie die je vrijwillig en zelf openbaar beschikbaar stelt aan derden, zoals in reacties op mijn blog, in de chat tijdens webinars, in de online community en op mijn social media-profielen, mogelijk gelezen en verzameld kunnen worden door derden. Ik ben niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor elk oneigenlijk gebruik van deze informatie door derden.



Heb je vragen over deze privacyverklaring?
Stuur dan een e-mail naar hello@daisydeboevere.be.
Lees ook mijn Algemene Voorwaarden en mijn Cookieverklaring.

Deze versie is voor het laatst gewijzigd op vrijdag 21 september 2018.
Ik behoud het recht om deze privacyverklaring te wijzigen.
Check dus regelmatig deze pagina om wijzigingen te bekijken.