Selecteer een pagina

Over mij

In het kort…

Mijn naam is Daisy De Boevere, no-nonsense mindset- en businesscoach voor multi-gepassioneerde onderneemsters. Ik help je om, vanuit een solide basis, een bloeiend en zinvol bedrijf te bouwen, waarmee jij jezelf authentiek in de wereld kan zetten. Dat doe ik door mijn eigen, unieke pad te bewandelen, en mijn inzichten, ervaringen en tips te delen doorheen mijn wekelijkse e-mails, mijn online programma’s en mijn 1-op-1 mentoring.

Typisch Dees

Ik ben een INFJ-type. Mijn kernwaarden: eenvoud, diepgang, voldoening, eigenheid, vrijheid, empathie en oprechte verbinding. Ik ben bijzonder bedreven in online techniek. Schrijven is mijn passie.

Blijmakers

Ik word intens blij van verse aardbeien, pure chocolade, de geur van koffie, Afrikaanse rooibosthee, boswandelingen, schrijven, lezen, musiceren en diepgaande gesprekken met gelijkgestemden.

Inspiratie

Ik voel me het meest geïnspireerd door Brené Brown, Marie Forleo, Jeff Foster, Byron Katie, Oprah Winfrey, Walk Off The Earth, Bart Peeters, Ish Ait Hamou en mijn gekke huisdiertjes.

Mijn verhaal

Iedereen is geboren voor een reden.
Zo hebben we allemaal een soort innerlijke GPS, een stem die ons van binnenuit begeleidt, en die ons precies brengt waar we moeten zijn… if only we would listen.

Het duurde erg lang voor ik mijn eigen, innerlijke stem kon onderscheiden van de rest.
Als kind ervoer ik weinig ruimte om mezelf te kunnen zijn. Ik werd een meester in voldoen aan verwachtingen en was er diep vanbinnen van overtuigd dat ik er pas “mocht” zijn, als ik eerst mijn plek verdiende op de wereld. En dat deed ik door me zo goed mogelijk aan te passen.

Toen ik 30 werd vond mijn lichaam het welletjes geweest.
Ik ontwikkelde het ene na het andere kwaaltje, van reflux tot chronische hyperventilatie, van overspannenheid tot burn-out, en uiteindelijk naar een gegeneraliseerde angststoornis. Opeens behoorde ik tot de groep mensen met een “psychische kwetsbaarheid”.

Ik stak het eerst op mijn hoogsensitiviteit. Daarna op alles en iedereen die als zondebok kon dienen.
Maar mijn leven veranderde pas echt toen ik verantwoordelijkheid begon te nemen voor de keuzes die ik maakte. Elke dag stapte ik een klein beetje meer uit het duister en durfde ik het leven steeds meer te omarmen.

En toen werd me duidelijk hoe belangrijk het voor me was om mezelf te kunnen zijn. To be simply me…
Met al mijn unieke talenten, eigenaardige eigenschappen en onvermijdelijke fuck*ps.
En nét dat bleek van waarde te zijn.

Twaalf jaar lang hielp ik zangers en stemprofessionals om hun authentieke stem naar boven te halen.
Nu doe ik hetzelfde bij vrouwelijke ondernemers, maar dan op een iets andere manier 😉
Door enerzijds mijn eigen, unieke pad te bewandelen als een heuse pionier, en anderzijds door die waardevolle inzichten, ervaringen en tips te delen met de wereld.

Ik help jou om datgene wat diep vanbinnen naar buiten wil komen, te vertalen naar een bedrijf dat helemaal bij jou past, zodat jij van betekenis kan zijn voor anderen en de wereld.
Want ik geloof dat we maar voor één ding op de wereld zijn gezet.
Om jezelf te zijn en je unieke talenten in te zetten voor het hoogste goed.

Wil jij zo’n krachtige onderneemster zijn?
Wil jij aan de slag met het neerzetten van een zinvol bedrijf?
Wil jij écht verschil maken in de wereld?

“Everything is figureoutable.”
~ Marie Forleo

Loop je ergens tegenaan met jouw bedrijf?
Let’s tackle it! Ik help je graag 🙂

Teamwork

Op regelmatige basis werk ik ook samen met andere super-getalenteerde onderneemsters.
En die wil ik natuurlijk ook even in de aandacht brengen, want hun inzet en hulp doet heel veel voor mijn bedrijf.

Annemiek van Luinen

Annemiek van Luinen

Grafisch ontwerpster

Annemiek ontwierp mijn logo en huisstijl, en helpt me met de uitstraling van mijn bedrijf.
Website: Bloom Graphics

An Storms

An Storms

Virtueel assistente

An proefleest veel van mijn teksten en helpt me met de praktische uitvoering van mijn bedrijf.
Website: ASupport

Goede doelen

Ik vind het ontzettend belangrijk om positief bij te dragen aan de wereld.
Niet alleen ondersteun ik mijn eigen klanten in het neerzetten van hun inspirerende missie, zodat ze van grote betekenis kunnen zijn voor de wereld, maar geef ik ook een deel van mijn omzet aan goede doelen. Dit zijn alvast drie goede doelen waarin ik persoonlijk betrokken ben en die jouw steun meer dan waard zijn ❤︎

Dokters van de Wereld

Dokters van de Wereld is een internationale medische NGO, die ik zelf meermaals aan het werk heb gezien, toen ik vrijwilligerswerk deed in de vluchtelingenkampen van Noord-Frankrijk. Ze gaan verder dan alleen zorgverstrekking, door de inbreuken op de menselijke waardigheid en schendingen van de mensenrechten aan te klagen.

Plan International

Plan International is een onafhankelijke NGO, die de gelijke rechten voor meisjes en kinderrechten verdedigt. Mijn man en ik sponsoren al jaren een meisje uit Oost-Timor. Met onze bijdrage kan zij naar school gaan en wordt er actief gewerkt aan betere leefomstandigheden in haar omgeving.

S.O.S. Straathonden

Marina en dochter Julie zetten zich dagelijks in om in Antalya, Turkije, straathonden te redden. S.O.S. Straathonden verschaft opvang aan maar liefst 60 honden, waarvan een aantal honden ter adoptie worden vrijgegeven. Mijn man en ik adopteerden onze lieve Reba, een Anatolische herder, van deze non-profit-organisatie.