Profielfoto-vierkant-groot.png

Even voorstellen

Mijn naam is Daisy De Boevere, businesscoach voor multi-gepassioneerde solopreneurs met een mooie missie.

Ik help je om te stoppen met zelfverloochening, aanpassingsgedrag en jezelf "klein" te houden, zodat je eindelijk een zinvolle, bloeiende business kan bouwen waar je echt trots op kan zijn, en daardoor de vrijheid, vreugde en voldoening te vinden waar je zo naar verlangt.

Mijn verhaal

"For most of my life, I'd been minimizing what makes me different.
I felt like my survival depended on blending in. I wanted desperately to feel 'normal', and I thought normal meant invisible. At the same time, there was an impulse inside of me that conflicted with all of that: my unflagging desire to express myself."

Dit is wat Emilie Wapnick schreef in haar boek "How to be Everything".
"Damn, dat ben ik," riep ik hardop uit in bed toen ik het las, "Emilie schrijft over mij!"

Het voelde een beetje als thuiskomen in een wereld waarin ik me voornamelijk onbegrepen voelde.
Ik deed er ook alles aan om me 'normaal' te voelen. En ik werd onzichtbaar. "Inblenden" to the max!

Ik voelde me als een totale bedrieger.
Afhankelijk van wie er voor mij stond, werd ik iemand anders. Alles wat maar kon helpen om niet in negatieve zin op te vallen. Eikes, opvallen = pure horror!

En toch, diep vanbinnen voelde ik een groot verlangen.
Een verlangen om gezien en gehoord te worden. Een verlangen om mijn plek in de wereld te claimen en positieve impact te hebben — toen de juf mij op 6-jarige leeftijd vroeg: "Wat wil je later worden?" Dan zei ik: "Jesus.Want die doet goed voor de wereld." — maar tegelijkertijd was ik er doodsbang van.

Toch koos ik voor een opleiding tot klassiek muzikante, in de disciplines piano en zang.
Over "opvallen" gesproken!

Later ging ik als zangcoach aan de slag en hielp ik mijn klanten te schitteren op het podium.
Of in hun eigen badkamer. 

Net zoals Emilie Wapnick was het voor mij ook een levensnoodzakelijk iets, die expressie geven aan mezelf.
Ik snakte naar diepgang, verbinding en zingeving, en dat vond ik voornamelijk in muziek. Maar ook in schrijven. En uiteindelijk in mijn vrijwilligerswerk met vluchtelingen.

Niettemin haalde het verleden mij in.
Als je jarenlang jezelf verloochent, omdat je er diep vanbinnen van overtuigd bent dat "inblenden" de enige manier is om te overleven, dan doet dat wat met je. Je lichaam verkrampt, je geest draait overtoeren en je hart sluit. Resultaat: tegen mijn 35ste kon ik niet langer functioneren omwille van de nasleep van een burn-out, een angststoornis, vreselijke paniekaanvallen en allerlei bizarre stressklachten.

Ik raakte de bodem. 
Toen wist ik dat mijn leven drastisch moest veranderen.

Ik had maar één probleem: ik moest een therapeut zien te vinden die ik niet kon bedriegen met mijn "inblend"-spelletje en die dwars door me heen kon zien op een liefdevolle manier. Tot nu toe was daar nog niemand in geslaagd (ik was in en uit therapie sinds mijn 17de — vooral bij therapeuten uit de "woo-woo-club", die vaak weinig uitdaging voor me boden omdat ook zij vooral op zoek waren naar goedkeuring en bevestiging — met alle respect voor alternatieve therapievormen weliswaar). Vaak haakte ik zelf af, wanneer ik "zwaktes" bij mijn therapeuten begon op te merken — niemand leek ook goed genoeg.

Maar zoals met alle diepe wensen die je vurig uitspreekt: ik vond die persoon.
En 10 maanden later stond ik op een punt waarvan ik voorheen nooit had durven dromen. 

Vanaf dat moment begon een nieuwe reis: het ontdekken van wie ik werkelijk ben.
Boeiend, confronterend, soms pijnlijk, vaak oncomfortabel, maar ook dankbaar, intens en vreugdevol met momenten. Mijn veerkracht begon weer te groeien.

Door mijn hele mindset te shiften en uit een negatieve spiraal te stappen van zelfverloochening, mezelf "klein" houden en aanpassingsgedrag, kwam de échte Dees steeds meer naar boven. En waauw, ik word nog regelmatig aangenaam verrast door kantjes van mezelf die ik nog nooit eerder had opgemerkt.

Zelfexpressie begon een totaal andere betekenis en invulling voor me te krijgen: creëren van binnenuit, puur en authentiek. Tegelijk voelde dat ontzettend spannend, vaak een tikkeltje beangstigend en vroeg het telkens weer moed om het elke dag aan te gaan. Het is een work in progress, een dankbaar levenswerk.

Zo groeide ik uit van een zangcoach die zichzelf enorm onderschatte en voortdurend op de rand van uitputting leefde, naar een eigen-wijze solo-onderneemster met visie, passie, unieke creativiteit en nieuw ontdekte talenten. 

Zoals daar is mijn talent voor schrijven, diepgang, online techniek, details opmerken, fouten in systemen vinden, een veilige ruimte creëren voor mijn klanten om meer van zichzelf te durven laten zien, verbinden, aanmoedigen en een diep inlevingsvermogen. Maar ook: organiseren, structureren en vereenvoudigen, automatiseren en analytisch denken. Ik ontdek nog elke dag nieuwe dingen.

Bovenal heb ik één grote missie: om zoveel mogelijk vrouwelijke solo-ondernemers te helpen ondernemen van binnenuit, vanuit hun eigen, unieke Kern, en zich niet langer te laten tegenhouden door de norm, door wat anderen ervan vinden of door hun eigen belemmerende overtuigingen. Ik wil zoveel mogelijk solo-onderneemsters helpen om hun eigen multi-gepassioneerde aard te omarmen en prachtige missies aan te gaan met hun bedrijf, die werkelijk positieve veranderingen brengen in de wereld.

Om dat te kunnen doen moet ik mijn eigen weg elke dag weer bewandelen.
En dat is misschien nog de grootste uitdaging, als herstellend zelfverloochenaar, om mijn eigen klanten voor te gaan op dit bijzondere pad naar authentiek-zijn en naar Ondernemen vanuit je Kern.

Ik kan je beloven: ik doe dit met de grootste toewijding, maar ook met veel vallen en opstaan.
Ik heb immers niet alle waarheid in pacht (vaak besef ik hoe weinig ik weet en hoeveel ik nog te leren hebben). Je kan bij mij dan ook geen quick-fixes vinden en ook de magische oplossing kan ik je niet bieden.

Wat ik wel kan is, vanuit het bewandelen van mijn eigen weg, met jou delen wat ik heb geleerd. Door mijn eigen ervaringen en inzichten te delen wil ik je uitdagen om jouw eigen weg te gaan bewandelen en te stoppen met zelfverloochening, aanpassingsgedrag en jezelf "klein" houden. Want ook jij verdient het leven waarvoor je geboren bent en een bedrijf waar je trots op mag zijn. Maar bovenal: de vrijheid, vreugde en voldoening waar je zo naar verlangt...

Liefs, Daisy


Typisch Dees

DSC08863-bewerkt-bewerkt-kleiner.jpg

Multipassionate

Ik ben een multipotentialite en van het INFJ-type. Ik hou van eenvoud, diepgang, voldoening, eigenheid, vrijheid en oprechte verbinding. Ik ben bijzonder bedreven in online techniek. Schrijven is mijn passie.

DSC08921-bewerkt-kleiner.jpg

Blijmakers

Ik word intens blij van verse aardbeien, pure chocolade, de geur van koffie, Afrikaanse rooibosthee, boswandelingen, schrijven, lezen, zingen, musiceren en diepgaande gesprekken voeren met gelijkgestemde zielen.

DSC08894-bewerkt-kleiner.jpg

Inspiratie

Ik voel me het meest geïnspireerd door Brené Brown, Marie Forleo, Jeff Foster, Byron Katie, Oprah Winfrey, Walk Off The Earth, Bart Peeters, Ish Ait Hamou, Maya Angelou, mijn eigen klanten en mijn partner, Kevin.

Oja...

...en deze twee sloebers spelen ook een grote rol in mijn leven:

 Reba, mijn rescue-Kangal uit Turkije  

Reba, mijn rescue-Kangal uit Turkije  

 "Evil" Muffin, mijn gekke kat ♕

"Evil" Muffin, mijn gekke kat ♕


Authenticity is the daily practice of letting go of who we think we’re supposed to be and embracing who we are.
— Brené Brown

En jij?

Nu ken jij mij al wat beter.
Ik ben natuurlijk ook erg nieuwsgierig naar jouw missie en jouw persoonlijke verhaal.