Online programma

Wil jij ook een kick*ss coachingpraktijk,
waar je écht trots op kan zijn?

I get it…

Jij wil mensen helpen. Jij wil van betekenis zijn voor de wereld.
En je wil dat doen met wat je het liefste doet.
En daarom wil je niet aan marketing doen. Het idee dat je moet gaan overtuigen en verkopen, KLOPT NIET met jouw gevoel. Jij wil jouw favoriete mensen aantrekken, omwille van wie jij bent en wat je doet. En dat zou voldoende moeten zijn, toch?

Yep! Je hebt gelijk!
Ik beloof het je: je kan aan marketing doen ZONDER bewust te overtuigen en te verkopen. Want… marketing is slechts een manier om jezelf zichtbaar te maken voor de wereld. Zodat jouw favoriete mensen weten dat jij bestaat, en waar ze jou kunnen vinden. Klinkt dat niet véél beter?

En dat is precies wat je in dit online programma leert.
We gaan zorgen dat het plaatje klopt, dat jouw hart, hoofd én buik op één lijn komen te staan, zodat jouw missie glashelder wordt. En we gaan werken aan jouw zichtbaarheid, zodat jouw favoriete mensen vanzelf naar jou toekomen. Op die manier kan je écht impact hebben en verschil maken in de wereld.

Want, als niemand weet wie jij bent, dat jij überhaupt bestaat, hoe kan je dan een bedrijf runnen?
Dus hoe je het ook draait of keert: marketing heb je nodig als ondernemer. Maar het hoeft niet de marketing te zijn die je elke dag voorgeschoteld krijgt in de vorm van smakeloze reclame op tv, radio, internet, …

Nee, ik heb daar een oplossing voor: marketing als verlengstuk van wie jij bent, puur omdat jij jouw mooiste missie dolgraag met de wereld wil delen. Daardoor ga je INSPIREREN, in plaats van manipuleren, en zo stap jij mee in de wereld van het Nieuwe Ondernemen, lieve pionier.

“We don’t show up as a position or a title,
we show up as a human being.”
~ Renée Mauborgne

Het programma

16 weken, 8 modules,
4 bonusmodules

Elke 2 weken wordt een nieuwe module voor je opengesteld. We gaan 4 maanden lang aan de slag met het creëren van jouw kick*ss coachingpraktijk, van glasheldere missie tot inspirerende marketing!

Geniet van 24/7 support in onze besloten Facebookgroep en spar met andere deelnemers. Stel je vragen tijdens een van onze live Q&A-sessies.

Dit is wat je leert:

 • wat jouw glasheldere missie wordt, het plaatje dat diep vanbinnen klopt
 • hoe je ruimte kan creëren om jouw mooiste missie neer te zetten
 • hoe je straffe doelen kan stellen en hoe je die kan behalen, zonder jezelf te forceren
 • hoe je 100% je eigen ruimte kan innemen en kan gaan staan voor jouw waarheid
 • waarom jij doet wat je doet, zodat je bijzonder van betekenis kan zijn voor de wereld
 • hoe jij jouw bedrijf wil runnen en wie jouw favoriete mensen zijn, zodat je maximale voldoening kan halen (ja, je mag écht kiezen)
 • wat jou precies uniek maakt, zodat er geen sprake meer is van concurrentie, maar jij oprecht gaat inspireren
 • welk eenvoudig concept jouw verdienmodel wordt, zodat je op elk moment overzicht houdt
 • hoe je goede prijzen kan zetten, die niets afnemen van de waarde die je biedt
 • hoe je een authentieke schrijfstijl ontwikkelt, die herkenbaar wordt voor de unieke mens die jij bent
 • hoe je je website matcht met jouw glasheldere missie en jouw unieke eigenschappen
 • op welke manieren jij jezelf met marketing zichtbaar kan maken, zodat jouw favoriete mensen jou kunnen vinden
 • hoe je het zichtbaar worden praktisch en technisch kan aanpakken, zodat je je niet belemmerd voelt in wat je wil neerzetten

… en nog véél meer!

De modules

Module 1: Scherpe focus, kick*ss doelen

In de eerste module gaan we hoofdzaken van bijzaken scheiden, zodat je actief ruimte kan creëren om een kick*ss coachingpraktijk neer te zetten. Want succes heeft ruimte nodig. We zetten straffe droomdoelen en ontwikkelen een strategie om die te behalen, zonder jezelf te forceren.

Module 2: Mooiste missie, kick*ss klanten

In de tweede module gaan we jouw mooiste missie glashelder maken en bekijken we wie nu precies jouw favoriete mensen zijn, die klant bij je worden. We onderzoeken hoe jij concurrentie kan uitsluiten, aan de hand van jouw unieke eigenschappen.

Module 3: Kick*ss aanbod, bad*ss prijzen

In de derde module gaan we aan de slag met het creëren van jouw unieke aanbod. We onderzoeken welk eenvoudig verdienmodel bij jou past en hoe je goede prijzen kan vragen voor jouw diensten, zonder afbreuk te doen aan de waarde die je biedt.

Module 4: Ontwikkel jouw authentieke stem

In de vierde module leer je hoe je je eigen, authentieke schrijfstijl kan ontwikkelen. Op die manier ga jij in jouw communicatie jouw glasheldere missie en jouw uniek-zijn ademen, waardoor het voor jouw favoriete mensen een no-brainer wordt om jou te blijven volgen.

Module 5: Matching website

In de vijfde module nemen we jouw website onder handen. Je leert hoe je je website precies kan matchen met wat je wil uitstralen, zodat jouw favoriete mensen jou makkelijker kunnen vinden en contact met jou kunnen leggen. Een sprékend online visitekaartje dus 🙂

Module 6: Creëer kick*ss content

In de zesde module gaan we een heleboel waardevolle content creëren. Je leert op welke manieren je kan werken aan je zichtbaarheid en welke van die manieren goed bij jou passen, zodat je naar hartelust waardevolle tips en inspiratie kan gaan delen met jouw favoriete mensen.

Module 7: Het goud in jouw lijst

In de zevende module leer ik je waarom een e-maillijst goud waard is en hoe je er zelf eentje kan starten. Je leert op welke manieren je deze lijst kan laten groeien, zodat je op de meest inspirerende manier met jouw favoriete mensen in direct contact kan blijven staan. Zo creëer je mooie openingen naar nieuwe klanten.

Module 8: Marketing meesterschap

In de achtste module gaan we de spreekwoordelijke puntjes op de ‘i’ zetten. Je leert hoe je bepaalde processen in je bedrijf kan automatiseren en optimaliseren, zodat je jezelf tijd en energie kan besparen, zonder dat dit afbreuk doet aan jouw eigenheid en spontaniteit.

Bonus 1: Techniekles - WordPress & Divi (t.w.v. 397 euro)

In deze bonusmodule ga ik je stap voor stap uitleggen hoe je praktisch en technisch aan de slag kan met WordPress en het premium WordPress-thema Divi, zodat jij in no-time een website kan bouwen die jouw missie en jouw unieke eigenschappen matcht. Het Divi-thema krijg je van mij gratis in gebruik 😉

Bonus 2: Techniekles - MailerLite (t.w.v. 197 euro)

In deze bonusmodule leer ik je stap voor stap werken met MailerLite, een gratis tool om met e-mailmarketing aan de slag te gaan, zodat je je eigen e-maillijst kan starten en makkelijk contact kan leggen met jouw favoriete mensen.

Bonus 3: Techniekles - Facebook (t.w.v. 397 euro)

In deze bonusmodule leer ik je stap voor stap hoe je jezelf maximaal zichtbaar kan maken via Facebook: van het optimaliseren van jouw Facebook-profiel en Facebook-pagina, én hoe je met Facebook-adverteren aan de slag kan.

Bonus 4: Techniekles - WooCommerce (t.w.v. 497 euro)

In deze bonusmodule leer ik je stap voor stap met WooCommerce (voor WordPress) werken, zodat je klanten makkelijk via jouw website kan laten betalen en je ook je eigen online programma’s kan bouwen en aanbieden.

VIP-bonus: Techniekles - 8 online tools (t.w.v. 447 euro)

Deelnemers aan de VIP-versie van dit online programma krijgen ook deze speciale bonus. Doorheen handige video-tutorials leer ik je werken met maar liefst 8 kick*ss online tools die een verschil hebben gemaakt voor mijn bedrijf: Smarterqueue, Zoom, Calendly, Typeform, Zapier, ConnectLeads, Vimeo en Canva.

Voor wie?

Voor creatieve coaches
die écht verschil willen maken in de wereld

Ben jij zo’n coach?

Onder creatieve coaches versta ik:
Zangcoaches, creatieve therapeuten, lifestyle-coaches, business-mentors, opruimcoaches, social-media-mentors, marketing-mentors, lifecoaches, mindset-coaches, schrijfcoaches, beurscoaches, ondernemerscoaches, voedingsconsulenten, yoga-trainers, mindfulness-coaches, spirituele mentors, stemtherapeuten, performance coaches, loopbaancoaches, personal coaches, burn-out coaches, relaxatie-therapeuten, NLP-trainers, relatiecoaches, sportcoaches, … gewoon té veel om op te noemen!
You get the picture 😉
Kortom, creatieve ondernemers die aan de hand van coaching, therapie, advies of counseling hun eigen talenten inzetten en talenten bij hun klanten naar boven halen.

Wil jij ook deze resultaten?

 • Goed verdienen met wat je het liefste doet
 • Klanten krijgen die bij jou passen, omwille van wie jij bent en wat jij doet
 • Zichtbaar worden in de wereld, zodat je écht verschil kan maken
 • Marketing inzetten op een manier die bij jou past
 • Jouw klanten bovenal inspireren

Bovendien ben jij bereid:

 • Om te investeren in jezelf én in je bedrijf
 • Om concrete actie te ondernemen met jouw bedrijf
 • Om het maximum uit elke groeikans te halen
 • Om 100% verantwoordelijkheid te nemen voor jouw resultaten
 • Om jezelf de tijd te gunnen alles wat je leert grondig te implementeren
 • Om uit je comfortzone te stappen, zodat groei en transformatie mogelijk wordt

Wie ben ik?

Mijn naam is Daisy De Boevere.
Ik help creatieve coaches om een kick*ss coachingpraktijk te creëren, en zo van grote betekenis te zijn voor de wereld.

Ik onderneem zelfstandig sinds oktober 2005.
Ik startte toen als coach voor zangers, maar al gauw bleek het ondernemerschap minstens zo belangrijk als het coach-zijn. Sindsdien is het ondernemen een manier van leven voor mij geworden. Ik geniet ervan met volle teugen. En dat gun ik jou ook!

Het overbrengen van mijn kennis vind ik echt gewéldig om te doen.
Vandaar dat ik dit waardevol online programma heb gecreëerd, zodat jij kan leren en profiteren van mijn kennis, zonder eerst dure leerfouten te hoeven maken. Op die manier kan jij in korte tijd grote stappen nemen met jouw bedrijf.

Twijfel je of dit online programma iets voor jou is?

Ik wil je graag uitnodigen voor een gratis en vrijblijvend online gesprek, zodat we even kunnen kennismaken en ik al jouw vragen over dit programma kan beantwoorden, en zodat jij daarna een keuze kan maken die helemaal bij jou past.

Kies jouw pakket

Ga voor het basispakket of trakteer jezelf op 1-op-1 coaching in het VIP-pakket.

START: MAANDAG 26 MAART 2018

(*) Vroegboekkorting

Hé, ben jij een vroege vogel?
Ik geef namelijk een vroegboekkorting voor wie zich aanmeldt vóór 26 februari 2018!
Dan betaal je slechts 997 euro -> 697 euro of 6x 129 euro voor je Basic-deelname, of word je VIP voor 1297 euro -> 997 euro of 6x 179 euro.

Verzilver tijdig jouw vroegboekkorting!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Niet-goed-geld-terug-garantie

Omdat ik zo overtuigd ben van mijn programma bied ik een niet-goed-geld-terug-garantie.

Ben je binnen 30 dagen na de start van je eerste module niet tevreden, dan maak ik – na het nakijken van je huiswerk – zonder problemen het geld terug naar je over.

Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd kost het programma mij?

Het programma duurt 4 maanden en bestaat uit 8 modules en 4 bonusmodules. Elke andere week ontvang je 1 module. Bij module 5, 6, 7 en 8 krijg je ook telkens een bonusmodule. In totaal gaan we 16 weken aan de gang. In tegenstelling tot veel andere online programma’s heb je dus per module 2 weken studie- en implementatietijd, zodat je op een rustig tempo kan werken en groeien en je je de leerstof echt “eigen” kan maken. Reken op zo’n 4 à 8 uur tijd per week om elke module af te werken. Natuurlijk mag je dit ook geheel op eigen tempo doen, want de modules blijven na de 4 maanden toegankelijk voor je.

Wanneer start het programma?

Het programma start op maandag 26 maart 2018. De inloggegevens voor het online programma ontvang je na het afronden van je (eerste) betaling. De eerste module is pas toegankelijk op maandag 26 maart. Daarna worden druppelsgewijs de volgende modules voor je opengesteld, zodat je niet overweldigd raakt.

Voor wie is dit programma bedoeld?

Het programma is het meest geschikt voor creatieve coaches met een eigen praktijk. Want daarin ligt mijn jarenlange expertise, ervaring en bijscholing. Het programma is minder geschikt indien je in-company werkt, fysieke producten verkoopt of deel uitmaakt van een groter team, bedrijf of groepspraktijk. Het programma is namelijk gericht op het leveren van diensten en Je moet bij machte zijn om zelf, en binnen eigen tijdsbestek, beslissingen te kunnen nemen over de koers van jouw bedrijf.

Wat is het verschil tussen het Basic- en het VIP-programma?

In het VIP-programma krijg je precies hetzelfde als in het Basic-programma, met uitzondering van 3x 1,5 uur individuele coaching en de extra VIP-bonus die je ook nog krijgt in het VIP-traject. Met die coaching kan je dus de puntjes op de ‘i’ gaan zetten, omdat je mijn individuele aandacht krijgt voor vragen of hindernissen waar je tijdens het programma tegenaan loopt.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja zeker! Je kan het bedrag ook in 6 maandelijkse termijnen betalen. De eerste termijn betaal je onmiddellijk nadat je je bestelling hebt geplaatst. De overige 5 termijnen volgen dan telkens een maand later. Betalen kan via iDeal, MrCash, kredietkaart of PayPal. De termijnbetalingen worden automatisch afgeschreven via SEPA-incasso. Houd er rekening mee dat als jouw termijnbetaling niet wordt doorgevoerd, jou toegang tot het online programma zal worden ontzegd. De verplichting tot betaling blijft wel bestaan tot het eind van het traject, tenzij je gebruik maakt van de 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Lees ook de Algemene Voorwaarden daaromtrent.

Moet ik al beschikken over kennis van marketing?

Helemaal niet. Al is kennis natuurlijk mooi meegenomen, maar het is prima om als onbeschreven blad of totale leek deel te nemen. Doorheen de modules leer je namelijk stap voor stap wat marketing inhoudt en hoe je er zelf mee aan de slag kan. Bovendien ligt de nadruk vooral op het vinden wat bij jou past, dus jouw eventuele kennis van marketing kan hierdoor een nieuw kader krijgen, wat natuurlijk ideaal is om nieuwe stappen te kunnen maken.

Wat mag ik verwachten van 24/7 support in de besloten Facebookgroep?

Aan dit online programma is een besloten Facebookgroep gekoppeld, waar enkel deelnemers van dit programma terecht kunnen om vragen te stellen, te sparren met andere deelnemers en om ervaringen uit te wisselen. Ideaal indien je behoefte hebt aan feedback of even wil meekijken met hoe anderen het doen. De Facebookgroep wil ook een veilige en vertrouwde omgeving zijn om alles omtrent het online programma bespreekbaar te maken, zodat jij het maximum uit jouw traject kan halen. Er is altijd wel iemand aanwezig in de groep op het moment dat je iets post, met uitzondering van de nachtelijke uren misschien. Ook ik ben regelmatig aanwezig om alle posts en reacties door te nemen en, waar nodig, mijn feedback en ondersteuning mee te geven. Je ontvangt de link naar de besloten Facebookgroep nadat je je hebt aangemeld voor het online programma. Om lid te worden heb je een gratis Facebook-account nodig. De Facebookgroep blijft voor jou toegankelijk, ook nadat je het programma hebt doorlopen.

Wat houdt een live online Q&A-sessie in?

Doorlopend worden er live online Q&A-sessies georganiseerd, bij voldoende vragen. Elke deelnemer kan vragen insturen die tijdens zo’n sessie door mij worden beantwoord. Een Q&A-sessie kan doorgaan in de vorm van een Facebook Live-uitzending in de besloten Facebookgroep, of in de vorm van een webinar via Zoom. Zoom is een communicatietool vergelijkbaar met Skype, voor deelnemers gratis te gebruiken en zonder een account nodig te hebben. Er moet slechts eenmalig een applicatie worden gedownload. Je kan de Q&A-sessies volgen via jouw laptop of pc, jouw tablet of smartphone. Van alle Q&A-sessies wordt een opname gemaakt zodat je nadien kan terugluisteren, dus als de datum jou niet uitkomt, dan hoef je niets te missen.

Met welke kosten moet ik rekening houden?

Naast de investering in dit online programma, dien je ook budget te reserveren om concrete stappen te zetten met jouw bedrijf. Het spreekt voor zich dat investeren in jezelf en jouw bedrijf steeds belangrijk blijft om succes te behalen. De bedoeling is natuurlijk wel dat je je investering in dit programma terugverdient met de stappen die je hebt gezet. In sommige modules of bonussen verwijs ik naar premium tools. Om het maximum uit jouw traject te halen zal je dus ook rekening moeten houden met de kosten van deze online tools. Natuurlijk staat het je vrij om je investeringen zelf te plannen qua budget en tijd. Veel online tools hebben dan ook een gratis versie om mee te starten.

Waar vind ik al het lesmateriaal?

Na de (eerste) betaling ontvang je inloggegevens. Vervolgens kan je je 24/7 inloggen vanaf waar ook ter wereld en vanaf elk apparaat, met jouw inloggegevens. De eerste module wordt opengesteld op maandag 26 maart 2018. Om de andere week wordt een module voor jou toegankelijk gemaakt, met bij module 5, 6, 7 en 8 ook telkens een bonusmodule. Het meeste lesmateriaal kan je ook downloaden, zodat het offline voor jou toegankelijk wordt. Je blijft levenslang toegang krijgen tot het online programma, inclusief de updates. Blijf dus zeker aangemeld op mijn mailinglijst, zodat je op de hoogte wordt gesteld van nieuwe updates en eventuele wijzigingen.

Ik heb nog een andere vraag. Hoe kan ik jou contacteren?

Indien je nog vragen hebt over dit online programma, dan kan je me steeds een e-mail sturen. Lees ook zeker de Algemene Voorwaarden erop na, want die bevatten nog extra belangrijke en praktische informatie.

Wat deelnemers zeggen

“Ik klopte bij Daisy aan omdat ik vastliep met de groei van mijn onderneming. Ik wist niet hoe en welke stappen ik moest zetten op het gebied van vooral marketing. Ik ben met Daisy in zee gegaan omdat ik haar vertrouw. Ze weet waarover ze het heeft. De manier waarop zij haar onderneming aanpakt, sprak me heel erg aan. Haar aanpak is zeer professioneel, grondig en – het allerbelangrijkste – met het hart. Ze luistert heel goed waardoor ze mij stimuleert stappen te zetten die ik alleen niet had gedurfd.”

Carolijn Vet, VetGelukkig.nl

“Bij Daisy kreeg ik meer dan ik verwacht had. Het is op een fijne manier to the point en ik kreeg snel helder te zien hoe ik het kon aanpakken. Ik kon meteen zelf aan de slag en kreeg snel nuttige feedback. Daisy weet goed waarover ze praat en kan zich goed inleven in mij én in mijn klanten! Ik voel mij nu al veel meer in verbinding met mijn (toekomstige) klanten :-)”

Charlotte Boogaerts, C-Pure.be

Pin It on Pinterest