Alleen werken in je eigen bedrijf kan soms erg eenzaam zijn.
Je kan er ook danig onzeker van worden.
Voor je het weet ben je niet je eigen bedrijf aan het bouwen, maar dat van iemand anders, omdat je zwicht onder de meningen van anderen.

Ik ken het maar al te goed.
In de 13 jaar dat ik nu zelfstandig onderneem heb ik door onzekerheid en angst om te falen heel vaak "afgekeken" van mijn collega's en hun mening boven mijn eigen intuïtie gesteld. 
Ik voelde me dan ook vaak eenzaam en wist niet waar ik terecht kon met mijn vragen.

Dat veranderde gelukkig in 2015, toen ik voor het eerst een businesscoach raadpleegde.
Toen kwam ik terecht in een fijne online community met gelijkgestemde ondernemers.
Maar ik moet toegeven, ik vond het nog steeds moeilijk om voor mijn eigen waarheid en intuïtie te gaan staan.

Het was een proces van vallen en opstaan, maar uiteindelijk omringde ik me met de juiste mensen.
En dat deed mij en mijn bedrijf heel veel goed. 
Uiteindelijk vond ik ook mijn ideale sparringpartner en beste maatje, Carolijn.
Vanaf dan kwam alles in een stroomversnelling.

En dat gun ik jou ook.
Omdat ik het enorm belangrijk vind om fijne mensen om me heen te hebben die me door dik en dun steunen, maar ook om anderen te kunnen bijstaan in hun proces, heb ik nu zelf een online community opgericht.
Ik wil namelijk een veilige en vertrouwde omgeving creëren, samen met jou en tig andere solo-ondernemende coaches en therapeuten, zodat we elkaar kunnen helpen.

Maar ik doe er nog een schepje bovenop.
De Online Community is niet alleen een plaats waar je terecht kan met vragen en je eigen sparringpartner kan vinden, maar ook om bij te leren. Daarom heb ik de community zo opgebouwd:

 • Er is een online community-gedeelte in de vorm van prikborden volgens thema, zodat je naar hartelust je eigen ervaringen kan delen, vragen kan stellen, van onvoorwaardelijke steun kan genieten en anderen een duwtje in de rug kan geven, 24/7 voor jou toegankelijk.
 • Er is tevens een online leeromgeving waar ik al mijn kennis en tips met je deel in de vorm van online trainingen en technische tutorials. Zo kan je ook aan de slag met je strategie en het technische gedeelte van je bedrijf op het internet. 
 • Daarnaast bied ik de mogelijkheid om maandelijks online te meeten via Zoom, zodat we elkaar nog beter kunnen leren kennen, en waarin ik live jouw vragen kan beantwoorden. Kan je er niet bij zijn, dan kan je de opnames van de meetings in de leeromgeving terugkijken.
 • En tenslotte blijf je van alle activiteit in de community via de wekelijkse digest via e-mail. Daarin krijg je een overzicht van de nieuwe topics en reacties, zodat je niets hoeft te missen.
 
online-vip-community.png
 

Als lid van de Online Community:

 • hoef je nooit meer eenzaam te zijn in je ondernemerschap,
 • heb je een gezellige online omgeving waar je terecht kan met al je vragen,
 • kan je naar hartelust je eigen ervaringen delen en anderen een hart onder de riem steken,
 • kan je op eigen tempo aan je bedrijf werken doorheen de online trainingen en technische tutorials,
 • leer je gelijkgestemde ondernemers kennen, en wie weet... misschien wel je ideale sparringpartner,
 • heb je een veilige en vertrouwde plek, waar je steeds jezelf kan zijn en mooie groeistappen kan zetten.

Welke trainingen & tutorials mag je verwachten?

 • Al mijn e-books over ondernemen, online marketing en mindset,
 • Trainingen over focus, houding, richting bepalen, doelen stellen en behalen en concreet plannen,
 • Modules over hoe je je missie en "why" kan bepalen, je ideale klant kan vinden, en welke verdienmodellen bij jou passen,
 • Modules over hoe je je mindset positief kan transformeren en hoe je goede prijzen vraagt voor je diensten,
 • Trainingen over marketingstrategie, zoals e-mailmarketing, Facebookmarketing, copywriting, content planning, bloggen, podcasten, ... en nog veel meer.
 • Technische tutorials waarin ik je stap voor stap uitleg hoe je met online tools aan de slag kan, waaronder MailerLite, ActiveCampaign, WordPress, Squarespace, Canva, Zapier, Zoom, ... en nog veel meer.

Weet wel dat mijn online gedeelde kennis, in de vorm van trainingen en tutorials, nooit de 1-op-1 verbinding kunnen vervangen die we samen opbouwen doorheen mijn coaching. Als je dus tegen hindernissen aanloopt of worstelt met het implementeren van wat je leert uit de trainingen en tutorials, en je komt er niet uit via de prikborden, dan is individuele coaching meestal aangewezen om door je blokkades heen te kunnen breken.

Zin om ons te vervoegen?
Yes! Bekijk hieronder de mogelijkheden.


Kies je abonnement

Word lid van onze Online Community en vervoeg de club van 9 solopreneurs.
Kies hieronder jouw abonnement:

MaandAbonnement

€ 37€ 9*

Zomeractie 2018*

exclusief 21% B.T.W.

onbeperkt toegang tot de online community (24/7 support)

onbeperkt toegang tot alle online trainingen en tutorials (+ updates)

wekelijkse digest via e-mail

maandelijkse online groepsmeetings via Zoom
(+ opnames)

KwartaalAbonnement

€ 97€ 24*

Zomeractie 2018*

exclusief 21% B.T.W.

onbeperkt toegang tot de online community (24/7 support)

onbeperkt toegang tot alle online trainingen en tutorials (+ updates)

wekelijkse digest via e-mail

maandelijkse online groepsmeetings via Zoom
(+ opnames)

JaarAbonnement

€ 367€ 87*

Zomeractie 2018*

exclusief 21% B.T.W.

onbeperkt toegang tot de online community (24/7 support)

onbeperkt toegang tot alle online trainingen en tutorials (+ updates)

wekelijkse digest via e-mail

maandelijkse online groepsmeetings via Zoom
(+ opnames)

 

(*) ZOMERACTIE 2018

De community is nog maar net gestart. Dat wil zeggen dat de interactie nog op gang moet komen. Daarnaast moet ook de database met online trainingen en tutorials nog worden aangevuld. Daarom kan je nu tijdelijk genieten van een lage instapprijs. Als je nu instapt, dan kan je blijvend genieten van deze lage abonnementsprijs. Binnenkort, als de community goed op gang komt en er meer trainingen en tutorials beschikbaar zijn, dan gaat de prijs drastisch omhoog voor nieuwe leden.


21 dagen niet-goed-geld-terug-garantie

Ik ben ervan overtuigd dat de community bijzonder waardevol is. Mocht je toch niet tevreden zijn, dan kan je gebruik maken van deze niet-goed-geld-terug-garantie. Als je me binnen de 21 dagen na het opstarten van je abonnement een e-mail stuurt, dan betaal ik je je investering terug. 


Veelgestelde vragen

Wat mag ik verwachten van de online community?

De online community bestaat uit een aantal onderdelen. Je krijgt toegang tot alle "boards", waar je kan sparren met gelijkgestemde ondernemers, vragen kan stellen en je ervaringen kan delen. De "boards" vervangen de vroegere Facebookgroep. Daarnaast krijg je ook toegang tot alle online trainingen en tutorials, en kan je elke maand deelnemen aan een groepsmeeting via Zoom.


 

Wanneer krijg ik toegang tot de community?

Je krijgt, nadat je betaling is gevalideerd, per direct toegang tot de online community. Je ontvangt na je betaling een e-mail met inlogcodes. Niets ontvangen? Check je spamfilter. De online community wordt ook steeds aangevuld met nieuwe trainingen en tutorials. En daar kan jij van profiteren!


 

Hoeveel online trainingen en tutorials zijn er beschikbaar?

De leeromgeving is steeds in ontwikkeling. Regelmatig komen er nieuwe trainingen, lessen en tutorials bij. Hoe langer je lid blijft, hoe meer je kan profiteren van nieuwe, leerrijke content.


 

Welke online trainingen en tutorials mag ik verwachten?

De online trainingen en tutorials staan steeds in het thema van je ondernemerschap en het bouwen aan je droombedrijf. Het betreft trainingen rond het uitwerken van de basisfundamenten van je bedrijf, rond het transformeren van je mindset, rond online marketing en meer. De tutorials daarentegen, zijn vooral technisch van aard, waarin je stap voor stap leert met een online tool te werken, om bijvoorbeeld je e-mailmarketing, je website, je Facebookpagina en je leeromgeving op punt te stellen.


 

Wat is een WEKELIJKSE digest?

Wekelijks ontvang je, bij voldoende activiteit, een overzicht van alle updates en nieuwe topics uit de community. Je ontvangt dit in de vorm van een e-mail. Je kan deze wekelijkse digest in je account uitzetten, indien gewenst.


 

Wat mag ik verwachten van een maandelijkse groepsmeeting?

De groepsmeetings gebeuren online en gaan door in onze Zoom-ruimte. In de Zoom-ruimte ontmoeten we elkaar, kan je naar hartelust met andere community-leden chatten en beantwoord ik live al je vragen. Je kan het zien als een vragen-en-antwoord- en samenwerksessie. Zorg zeker dat je webcam aanstaat en dat je voorzien bent van (ingebouwde) microfoon en koptelefoon (of headset). Na afloop kan je ook de opname van de groepsmeeting in de leeromgeving terugkijken.


 

Hoe gebeurt de betaling?

Betalen kan door op een van bovenstaande bestelknoppen te klikken. Je komt op een betaalpagina terecht waar je je abonnementsvorm kan kiezen. Betalen kan met iDeal, Bancontact of kredietkaart. Na de betaling ontvang je automatisch een factuur via e-mail. Niets ontvangen? Check je spamfilter.


 

Kan ik mijn abonnement opzeggen?

Jazeker. Het abonnement wordt automatisch verlengd. Indien je het abonnement wenst stop te zetten, dan kan je mij een e-mail sturen. Let wel dat je dit binnen de termijn van je abonnement doet, anders dien je alsnog voor de nieuwe termijn te betalen.


 

De community is niets voor mij. Wat nu?

Als je me binnen de 21 dagen na het opstarten van je abonnement een e-mail stuurt, dan betaal ik je investering terug. Na het verstrijken van de eerste 21 dagen, kan je je abonnement opzeggen via e-mail, weliswaar zonder terugbetaling.


 

Krijg ik een Melding voordat mijn abonnement wordt verlengd?

Nee. Je abonnement wordt automatisch verlengd. Houd hier dus rekening mee indien je je abonnement wil opzeggen. 


 

Ik heb een andere vraag

Heb jij een andere vraag over de online community of heb je twijfels? Laat het mij dan weten via e-mail.