Daisy De Boevere

Getuigenissen

Sinds ik Daisy persoonlijk ontmoette in de herfst van 2021 in België, wist ik meteen dat zij de persoon zou zijn die ik zou kiezen om me te begeleiden wanneer ik klaar was om het veld van Human Design te verkennen.

Dit werd verder versterkt toen ik haar online lessen volgde en meer leerde van haar online posts en haar genereus delen van kennis.


Haar uitgebreide kennis en integratie van Human Design zijn ongeëvenaard, en ons gesprek van 2 uur gaf me een doordacht begrip en waardering van mijn Human Design-grafiek en de innerlijke werking van mezelf.


Voor iedereen die meer wil weten over Human Design, zijn/haar frequentie wil verhogen en zijn/haar zelfbewustzijn wil vergroten: Daisy is een afgestemde navigator, een uitzonderlijke leraar en een mens bij uitstek die verbinding en empathische energie cultiveerde tijdens mijn persoonlijke ervaring van innerlijke groei, geïnspireerd door de studie van Human Design.


Reston Skinner over 1:1 sessies
Projector — Verenigde Staten

Ik was verward en op zoek naar een richting in mijn leven. Ik kwam op het punt dat ik op zoek was naar het doel van mijn ziel, omdat niets in mijn leven zin had. Na een sessie met jou gaf je mij de bevestiging dat alles wat ik nodig heb, ik al heb. Elke hulpbron die ik nodig heb, bestaat al in mij, en ik hoef er alleen maar op te vertrouwen. Deconditionering is een proces. Ik vertrouw mezelf elke dag meer en meer en zie de magie in kleine dingen 🙂


Ik vond het geweldig hoe je het eenvoudig maakte. Het was als een gesprek tussen twee vrienden. Eenvoudig maar boordevol informatie; eenvoudig maar zo krachtig. Ik vond het ook geweldig hoe je af en toe informatie samenvatte. Dit is erg handig, omdat te veel informatie in korte tijd moeilijk op te nemen is.


Je vindt altijd het antwoord op al mijn twijfels en vragen, en moedigt me aan om zelf te experimenteren. Je doet niet alsof je alle antwoorden hebt. Ik waardeer ook hoe je jezelf onderzoekt. Ik wil je werk zeker aanbevelen omdat je zeer goed geïnformeerd bent en een warme persoonlijkheid hebt. Je bent ook erg ondersteunend en vindt altijd de juiste benadering voor mensen om de informatie die je brengt te begrijpen. Voor mij is dat echt meesterschap.


Ivana Kraljić Šoban over 1:1 sessies

Projector — Kroatië

Ik ontmoette Daisy toen ik ruim een jaar Human Design studeerde. Ik hield van haar benadering met grote openheid van geest en vooral van deze zoektocht naar de waarheid die ze in alles stopt wat ze doet. Dit verlangen om in de grootste openheid te zijn en dit met de grootste nauwkeurigheid.


Ik ging ook verder met Gene Keys, omdat ik het volste vertrouwen had in Daisy om me te helpen een nieuw perspectief op mijn Gene Keys-sequenties te vinden. Wat ik geweldig en heel belangrijk vind, is dat als je nieuw bent in deze wereld van zelfkennis,Daisy het echt eenvoudig maakt en je een makkelijke ingang geeft tot jouw experiment.

En als je al een tijdje in deze wereld vertoeft, misschien ben je een coach of gids, zal het een nieuwe versie naar voren brengen, een nieuw gezichtspunt, een nieuwe openheid van geest die je in staat zal stellen om zelfs verder en dieper in je eigen reis te duiken.


Ik hou van werken en delen met Daisy. Ze is echt een heel mooie ziel. Elk van onze uitwisselingen stelt ons in staat om te groeien en onze energie te voeden, wat een voorrecht is in onze wereld.


Nathalie Izoard over 1:1 sessies

Generator — Frankrijk

Ik vond Daisy toen ik voor het eerst hoorde over Human Design. Terwijl ik over de basisdingen las (ik duik graag in dingen, dus ik lees artikelen, websites en bekijk YouTube-video's), was er nog veel te ontdekken. Hoe mijn profiel voor mij zou werken. De poorten in relatie tot elkaar, de kanalen, en nou ja, hoe ik het allemaal kon begrijpen. Het gevoel erdoor overweldigd te worden nam ze volledig van tafel.


Daisy nam tijdens een heel gezellig koffiegesprek de tijd om me dingen uit te leggen en mijn vragen te beantwoorden. Het was niet alleen een "dit is wat het betekent," maar ook over hoe het zich tot mij verhield. Tot mij als persoon.


Ik wil een reading bij Daisy aanraden als je meer wilt weten over je design.Ze is gemakkelijk om mee te praten en maakt dat het echt over jou gaat, en niet alleen over dit systeem.


Elvira Visser over 1:1 sessies

Generator — Nederland

Voor de sessies wist ik niet echt hoe ik "de punten met elkaar moest verbinden" in mijn grafiek. Ik kon niet echt een beeld vormen van wat het allemaal betekende of hoe het relevant was voor mijn dagelijks leven. De hoeveelheid informatie die ik in mijn eentje aan het bestuderen was, was overweldigend. Ik was erg geïnteresseerd om te leren hoe Human Design me zou kunnen helpen mezelf beter te begrijpen en hoe ik een meer bevredigend leven kan leiden, maar ik had er moeite mee om het alleen te doen.


Na met jou te hebben gewerkt, voel ik me veel meer verbonden met mijn Human Design en mijn levensdoel. Het voelde echt geruststellend voor mij dat ik eigenlijk op een afgestemd pad zit volgens mijn Human Design, en ik heb nu een veel dieper begrip. Je hebt zoveel koppelingen met me gedeeld over hoe je Human Design sneller kunt leren en hoe je dit kunt doen zodat het relevanter is.


Je hebt fantastisch werk geleverd door het allemaal uit te leggen en "de punten met elkaar te verbinden." Ik ben gewoon heel dankbaar en onder de indruk van je niveau van detail en medeleven. Ik vond het geweldig hoe gedetailleerd de sessies waren en dat je bereid was om een gesprek te voeren en kleine raakvlakken te delen. Het heeft me echt in staat gesteld om je beter te leren kennen en hielp me om op een dieper niveau te leren. Ik hou ook van de opnames die je hebt gestuurd. Zeer nuttig om later terug te kijken en te bestuderen.


Ik zou (en zal) je 100% aanbevelen. Ik kan zien dat je Human Design met passie studeert. Ik waardeer je oog voor detail en je vriendelijke en open benadering. Ik voelde me erg op mijn gemak om met je te praten en heb veel geleerd van deze sessies — niet alleen over mezelf maar ook over Human Design in het algemeen. Je deed het onmogelijke om ervoor te zorgen dat al mijn vragen werden beantwoord en je wou zelfs kleine raaklijnen met mij verkennen die erg interessant waren!


Je hebt fantastisch werk geleverd met mijn sessies en ik ben erg dankbaar voor deze ervaring en nieuwe kennis.
You rock, Daisy🙂
Ik kijk ernaar uit om weer met je samen te werken!


Alina Nikishina over 1:1 sessies

Projector — Verenigde Staten

Ik vond je op Google omdat ik graag een ander perspectief op Human Design wilde krijgen. Ik waardeer je diepgaande kennis, niet-oordelende benadering en rustige manier van doen. Ik hield van je ontspannen, warme en genereuze benadering om je wijsheid en kennis over mijn Human Design te delen.


De sessie bracht mij tot het besef hoe belangrijk het voor mij is om mijn eigen innerlijke genezings- en groeireis voort te zetten. Het heeft me in feite toestemming gegeven om me hierop te concentreren. Ik wil je 1:1 sessies graag aanbevelen omdat je op zo'n praktische manier eerlijkheid en ondersteuning biedt.


Moira over 1:1 sessies

Manifesting Generator — Nieuw-Zeeland

Als Reflector denk ik dat ik verrast was door hoeveel van de grafiek met mij resoneerde. Ik ben redelijk zelfbewust, maar maan-autoriteit deed me nadenken over waarom ik tijd nodig heb, en veel tijd, bij het nemen van beslissingen. Je bent zo gul geweest met je tijd en energie, Daisy, ik kan je niet genoeg prijzen.


Je bent een van de beste schrijvers over persoonlijke ontwikkeling. Het is de manier waarop je dingen neerzet, de flow en je stijl. Love it!


Cheryl over 1:1 sessies en blog

Reflector — Italië

Daisy deelt eerlijk vanuit haar eigen ervaringen en kijkt met veel begrip naar de situatie. Ik ben er 100% zeker van dat ze alleen het beste wil voor haar klanten. Een persoon zoals zij wil ik dicht bij me houden.


Charlotte Boogaerts over 1:1 sessies

Generator — België

Bedankt voor je werk rond Human Design, om dit op zo'n begrijpelijke manier tot bij de mensen te brengen.


Steffie Vandierendonck, lezer & donateur

Projector — België

Ik ben zooo dankbaar dat ik je pad heb gekruist. Ik herbeluisterde ons laatste gesprek en liet me troosten door je woorden en vriendschap. Bedankt, lieverd, dat je de aardige en ondersteunende vrouw bent die je bent.


Naudia over 1:1 sessies

Projector — Jamaica

Heel erg bedankt voor je vrijgevigheid met je tijd, schrijven en coaching om te helpen met mijn vragen. Ik stel je attente antwoord zeer op prijs, en de nieuwsbrieven zijn ook geweldig. Je hebt me zoveel geweldige ingangen gegeven om te verkennen en aanwijzingen om in te duiken — bedankt!


Melissa over onze e-mailuitwisseling

Manifesting Generator — Verenigde Staten

Fijn om in het Nederlands goede Human Design te lezen!


Leen, lezer & donateur

Projector — België

Enorm dankbaar voor onze gelijkwaardige uitwisseling!


Iefke over 1:1 sessies

Projector — Nederland

Er is een zachtaardigheid en gevoeligheid die ik kan voelen doorheen jouw schrijven. Het voelt alsof het mensen verwelkomt. "Kom binnen, dit is een veilige plek. Het is oké." Ik denk dat dat een frequentie is die van jouw definitie komt en waarvan ik denk dat die heel moeilijk te imiteren zou zijn zonder het hebben van die definitie. Het voelt heel authentiek.


Amy Lee, mentor, over mijn schrijfsels

Projector — Verenigde Staten

Jouw Human Design workshops veranderden mijn houding ten opzichte van de rol van de Human Design-grafiek, van iets dat me beter "kent" naar een hulpmiddel voor bewustwording. Ook naar integratie in plaats van puur het analytische proces, dat de neiging heeft details uit elkaar te blijven halen en te overdrijven.


Ik raad jouw workshops aan vanwege het verteerbare stapsgewijze proces, met opdrachten die de praktijk kunnen verheffen. Anders is het gewoon een mentaal iets als je er gewoon maar over leest. Ten tweede, vanwege de benadering, die zeer open staat voor contemplatie, zonder je te veel te hechten aan de tool zelf.


Ik waardeer jouw toewijding om van de leeromgeving een veilige en verrijkende plek te maken om als vrije geest te leren. Ik waardeer ook de grondigheid in materialen en ook voor het brengen van gerelateerde onderwerpen.


Zivit, over de zelfstudie-materialen en workshops

Generator — Israël