De Kick*ss Coach Community

Zin om te sparren met gelijkgestemde coaches? Wil je graag deel uitmaken van een fijne online community?

Word lid van onze gratis Kick*ss Coach Community!
Deze besloten Facebookgroep wil een fijne ontmoetingsplek betekenen voor creatieve coaches die een kick*ss coachingpraktijk willen creëren en verschil willen maken in de wereld. In deze groep is er steeds ruimte om vragen te stellen, ervaringen uit te wisselen, om te sparren en elkaar aansprakelijk te houden voor onze groei. Er is maar één huisregel: hou het respectvol, spam-vrij en positief 😉

Join the community! 
Kom lekker meedoen. Deelnemen is gratis. Meld je aan via onderstaande knop.

Je ontvangt ook mijn wekelijkse bizz-tips in een vlot-lezende nieuwsbrief à la Dees 😉
Ik deel jouw gegevens nooit met anderen.

Wat community-leden zeggen

“Voor mij is de community een fijne plek om gedachten uit te wisselen met gelijkgestemde ondernemers. Daisy deelt veel waardevolle tips en iedereen staat voor elkaar klaar om vragen te beantwoorden. Ook helpt het als soort van accountability-partner. Door je doelen te delen worden ze meer echt en is uitstellen geen optie meer!”

Annemiek van Luinen, Bloom-Graphics.com

“Als startende ondernemer ben je over een hoop zaken best onzeker. Er is zo’n grote markt aan professionals met advies, en eerlijk gezegd, ik ben daar heel sceptisch in. Uiteindelijk proberen ze allemaal maar gewoon hun product te verkopen, niet? Toch wou ik ook ergens met mijn vragen terecht kunnen, wetende dat ze beantwoord worden vanuit interesse en oprechtheid.
Daisy kende ik reeds als mijn zangcoach. Ze heeft me toen reeds een mooi cadeau gegeven: dankzij de zangcoaching kon ik nu ook energie halen uit zingen en kon ik mijn chronische hyperventilatie onder controle houden. Sinds Daisy in mijn leven is, is zang uitgegroeid tot een grotere liefde dan ik me ooit kon inbeelden. Wie kon ik dan beter vertrouwen voor advies voor mijn bedrijf? Ze kent me, ze begrijpt me en ze wil mij doen groeien vanuit mijn eigen kwaliteiten.
Al snel ontstond de online community en voegde ze me toe. Het is heel fijn om mijn onzekerheden en vragen te kunnen posten in een groep waar andere mensen in hetzelfde schuitje zitten. Zowel hun feedback als die van Daisy helpen me om met meer zelfvertrouwen voor mijn bedrijf te gaan.”

Silke Alexandre, Wildemonie.be

Pin It on Pinterest