Daisy De Boevere

Living Your Design

De Living Your Design workshop is een eerste stap in het leren begrijpen van wat Human Design is en wat het voor jou kan doen, waarin je uitgebreid leert over de basis van dit bijzondere systeem en hoe je zelf met jouw unieke experiment aan de slag kan gaan.

Deze workshop is ook de eerste stap in het officiële Human Design-basisonderwijs.
Het globale basisonderwijs bestaat uit drie delen: Living Your Design, Rave ABCs en Rave Cartography.
Heb je alle basisprogramma's doorlopen, dan ben je voldoende voorbereid en beschik je over de nodige certificatie om te starten met professioneel onderwijs, zoals bijvoorbeeld de Living Your Design Guide training of de analistentraining.

Wat leer je in deze workshop?


In Living Your Design duiken we in het fundament van het Human Design Systeem.
Deze workshop is ontworpen om mensen aan het begin van hun Human Design-experiment als het ware "wakker te schudden," zodat je je bewust wordt van jouw eigen conditionering versus jouw unieke natuur.


Globaal geeft deze workshop jou een kijkje in negen potentiële problemen die kunnen opduiken en hoe die jouw leven helemaal kunnen overnemen. Je leert hierbij over wat wij in Human Design het "niet-zelf" noemen en hoe beslissingen nemen vanuit onze mind/geest voor heel wat ellende zorgt in het leven. Je leert hoe de specifieke Centra werken in jouw uniek design: wat net jouw kracht is en wat eerder jouw valkuilen kunnen zijn.


In deze workshop leer je ook wat het betekent om te leven volgens jouw Strategie en Autoriteit. Op die manier kan je beslissingen nemen die correct voor jou zijn en weerstand en onnodig lijden in jouw leven elimineren. Door over alle Types te leren krijg je ook inzicht in hoe de ander van nature door het leven beweegt, wat heel veel verschil kan maken voor jouw relaties en jouw interactie met de mensen die je in het leven ontmoet.


In het kort, wat komt er aan bod?

  • Belangrijke basisprincipes uit het Human Design Systeem;
  • Het ontmantelen van de verschillende basiselementen en hoe je ze kan herkennen in de grafiek;
  • Wat is conditionering: het Ware Zelf versus het niet-zelf;
  • De negen Centra en wat het betekent om deze centra gedefinieerd of ongedefinieerd/open te hebben;
  • De vier Aura-typen en hun Strategieën;
  • De zeven Autoriteiten en hoe jouw Autoriteit jou kan helpen om correcte beslissingen te nemen in het leven;
  • De vier definitie-typen en hun kenmerken, alsook hun valkuilen;
  • Voorbeelden, cases en getuigenissen uit het echte leven;
  • Ruimte om vragen te stellen, ervaringen te delen en grafieken van deelnemers en mensen uit onze omgeving te bespreken;
  • Bonus: Leer hoe je op Living Your Design-niveau een grafiek kan "keynoten," zodat je in de volgende cursus, Rave ABCs, op dat fundament kan verder bouwen. (Elke basiscursus bouwt immers op de vorige, zodat je na Rave Cartography een solide fundament hebt om in de voortgezette opleidingen in de diepte te kunnen gaan keynoten, readen en verfijnen.)


Kortom, in deze workshop leer je de onderliggende patronen en energieën te begrijpen die van invloed zijn op hoe we ons voelen, wat we denken, waar we van genieten en tot wie we ons aangetrokken voelen.


Praktische informatie


Duur: 5 sessies van 3 uur, inclusief korte pauze
Deelnemers: maximum 15 deelnemers per groep
Locatie: online via Zoom videochat
Kostprijs: €350,00 inclusief 21% B.T.W.
Tot 14 dagen voor aanvang kan je gebruik maken van de vroegboekkorting: voeg "VROEGBOEKLYD24" toe aan je winkelmandje om €50,00 korting te ontvangen.
Herhaal of audit je deze workshop, dan krijg je 50% korting (stuur me een e-mail om in te schrijven)
Inclusief: replays van de sessies, presentatie-dia's in PDF, naslagwerken en certificaat van deelname


Data in 2024:
Ik probeer deze workshop zo'n 3 à 4 keer per jaar te organiseren.