Daisy De Boevere

Human Design

Het verhaal

Het was begin januari 1987, op het eiland Ibiza. Robert Alan Krakower kreeg een onverwachte mystieke ervaring met “een Licht” en “een Stem.” Gedurende 8 dagen kreeg hij een stroom aan informatie te verwerken die uiteindelijk leidde naar het ontstaan van het Human Design Systeem. Voortaan ging Robert Alan door het leven als “Ra Uru Hu.”

Ra Uru Hu reisde de wereld rond om het Human Design Systeem te onderwijzen. Hij stierf in 2011, waarna zijn werk werd verder gezet door Jovian Archive en de Internationale Human Design School. Human Design is intussen door vele mensen opgepikt waardoor het systeem blijft muteren en verspreiden via zijn vele aanhangers en beoefenaars.

Zelfstudie

Leer Human Design op je eigen tempo en duik zo in jouw uniek experiment.

Het systeem

Het Human Design Systeem is een synthese van vier modaliteiten (de Chinese I’Tjing, Westerse astrologie, het Hindu-Brahman chakrasysteem en de Kaballistische Levensboom) en is niet gebouwd op geloof of overtuiging, maar is een logisch, empirisch systeem dat je de mogelijkheid biedt om te experimenteren met de mechanica van jouw unieke blauwdruk. Human Design toont je een concrete grafiek van je eigen natuur van bij geboorte (persoonlijkheid) en ca. 3 maanden voor je geboorte (design).

Human Design geeft je eenvoudige handvatten om de juiste beslissingen te nemen, jezelf te zijn en weerstand in je leven weg te nemen. Het biedt je de mogelijkheid om jezelf te ontdekken en je eigen aard te begrijpen en te accepteren. Jouw blauwdruk bestaat uit 26 planetaire activeringen met hun specifieke Human Design poorten en lijnen, gebaseerd op jouw geboortegegevens. Deze gegevens worden vervolgens visueel weergegeven op een lichaamsgrafiek, van waaruit je jouw unieke mechanica kan leren aflezen en begrijpen.

Readings

& COACHING


Duik samen met mij in jouw unieke blauwdruk en ontdek wat Human Design voor jou kan betekenen.

Op de agenda


Sacrale Sessies workshop
Dinsdag 20 juni 2023 om 10u00
Meer info →


Sacrale Sessies workshop
Donderdag 27 juli 2023 om 10u00
Meer info →