Ervaringen van klanten

De coaching die ik van Daisy kreeg was heel aangenaam. Ik kreeg meer dan ik verwacht had. Niet alleen was er een vlot gesprek, ook was het op een fijne manier to the point en kreeg ik snel helder te zien hoe ik het kan aanpakken. Ik kon meteen zelf aan de slag en kreeg snel nuttige feedback. Daisy weet goed waarover ze praat en kan zich goed inleven. Ze vertelt eerlijk vanuit eigen ervaringen en kijkt met veel begrip naar de situatie. Vanuit haar scherpzinnig perspectief herwerkte ze mijn oorspronkelijk idee in een paar tellen uit tot de wens van mijn klanten. Zonder het concept te verliezen. Dit vind ik heel straf en dat had ik zelf nooit gekund!”

Charlotte Boogaerts, C-Pure.be

“Ik klopte bij Daisy aan omdat ik vastliep met de groei van mijn onderneming. Ik wist niet hoe en welke stappen ik moest zetten op het gebied van vooral marketing. Ik ben met Daisy in zee gegaan omdat ik haar vertrouw. Ze weet waarover ze het heeft. De manier waarop zij haar onderneming aanpakt, sprak me heel erg aan. Haar aanpak is zeer professioneel, grondig en – het allerbelangrijkste – met het hart. Ze luistert heel goed waardoor ze mij stimuleert stappen te zetten die ik alleen niet had gedurfd.
Ik heb het coaching-traject als heel erg positief ervaren! Ik heb mijn e-mailmarketing hierdoor volledig op poten. Ik had niet durven dromen dat ik dit met Daisy’s hulp in zo een korte tijd voor elkaar zou kunnen krijgen. Ik heb bovendien tools gekregen om iedere keer weer een stap te maken. Dit bespaarde me heel wat frustraties en geld. En het had me ook zelfvertrouwen gekost, als ik dit niet had gedaan.
Daisy is mij, door al haar ervaring en doordat zij echt luistert, steeds twee stappen voor. Ze is een betrokken en ervaren coach, waardoor ik me heel veilig voel om stappen te zetten met mijn onderneming. Stappen die ik anders niet had durven zetten. Ik wil Daisy dus zeker aanraden. Ik ben haar heel erg dankbaar!”

Carolijn Vet, VetGelukkig.nl

Wat community-leden zeggen

“Voor mij is de Mastermind-groep een fijne plek om gedachten uit te wisselen met gelijkgestemde ondernemers. Daisy deelt veel waardevolle tips en iedereen staat voor elkaar klaar om vragen te beantwoorden. Ook helpt het als soort van accountability-partner. Door je doelen te delen worden ze meer echt en is uitstellen geen optie meer!”

Annemiek van Luinen, Bloom-Graphics.com

“Als startende ondernemer ben je over een hoop zaken best onzeker. Er is zo’n grote markt aan professionals met advies, en eerlijk gezegd, ik ben daar heel sceptisch in. Uiteindelijk proberen ze allemaal maar gewoon hun product te verkopen, niet? Toch wou ik ook ergens met mijn vragen terecht kunnen, wetende dat ze beantwoord worden vanuit interesse en oprechtheid.
Daisy kende ik reeds als mijn zangcoach. Ze heeft me toen reeds een mooi cadeau gegeven: dankzij de zangcoaching kon ik nu ook energie halen uit zingen en kon ik mijn chronische hyperventilatie onder controle houden. Sinds Daisy in mijn leven is, is zang uitgegroeid tot een grotere liefde dan ik me ooit kon inbeelden. Wie kon ik dan beter vertrouwen voor advies voor mijn bedrijf? Ze kent me, ze begrijpt me en ze wil mij doen groeien vanuit mijn eigen kwaliteiten.
Al snel ontstond de Mastermind-groep en voegde ze me toe. Het is heel fijn om mijn onzekerheden en vragen te kunnen posten in een groep waar andere mensen in hetzelfde schuitje zitten. Zowel hun feedback als die van Daisy helpen me om met meer zelfvertrouwen voor mijn bedrijf te gaan.”

Silke Alexandre, Wildemonie.be

E-book recensies

“Een geweldig e-book, Daisy!!! Dit zullen nog veel mensen kunnen gebruiken!

Charlotte Boogaerts, LivVerity.com

Fanmail

"Whaaaa, Daisy, jouw nieuwsbrief is geweldig!!! Ik heb hem helemaal gelezen en hing aan je lippen."

Janien Leeuwerke, SchaamteloosImperfect.nl

“Ik vind jouw tips echt te gek en ook uniek in haar soort. Veel ondernemerscoaches delen veel dezelfde tips. Van jouw nieuwsbrieven leer ik steeds iets nieuws.”

Odette Sorber, Musicare.info

"Complimenten voor je nieuwsbrief. Je hebt mij geraakt!"

Marit Polderman, VerknochtStyling.nl

"Ik vind je schrijfstijl super-leuk, heel authentiek, just the way you are."

Louise Poot, BeYourOwnCoach.nl

"Wat tof, jouw nieuwsbrief! En wat leuk geschreven. Ik word direct getriggerd om te gaan lezen. Je taal spreekt me erg aan. Gewoon lekker jip- en janneketaal en geen moeilijke woorden. Geslaagd dus!"

Marleen Bosman, Foodilove.nl

"Fantastisch! Loved it! Super helder, waardevol en duidelijk, jouw nieuwsbrieven."

Sadhna Oediet Doebé, SadhnaInpowerment.nl

"Superleuke nieuwsbrieven! Echt. Het leest héél vlot omdat je het op jouw manier typt. En zo'n mail lees ik persoonlijk heel graag. Ik dacht ergens halverwege de mail: Nu geeft ze toch wel veel weg in één mail... Goed voor mij!"

Charlotte Boogaerts, C-Pure.be

Pin It on Pinterest