Daisy De Boevere

Over mij

Hi, ik ben Daisy,

5/1 emotionele Projector,
gepassioneerd door Human Design.

  • Geboren in West-Vlaanderen, getrouwd met Kevin en mama van vier huisdieren: Max, Reba, Thor en Loki (en een bende kippen, gered van de legbatterij).
  • Maakt graag wandelingen in de natuur, houdt van thee, schrijven, reizen, dieren, musiceren en lezen.
  • Heeft een diepe interesse in menselijk gedrag, psychologie, filosofie, levensbeschouwing en  — geloof het of niet — een fascinatie voor true crime en het paranormale.
  • Houdt van eenvoud, stilte, diepgang, traagheid en twee voeten op de grond.

Mijn verhaal


Ik ontdekte Human Design in juni 2019 en sindsdien liet het systeem me niet meer los. 

Er is heel wat te vinden en te lezen over Human Design. Het ene al complexer dan het andere. Soms regelrecht verwarrende of tegenstrijdige informatie. Mij gaat het dan ook niet zozeer om de kennis en de details, maar om het leven van mijn uniek design.

In de eerste jaren van mijn Human Design-experiment liep ik behoorlijk verloren. Ik kwam terecht in iets wat anderen vaak omschrijven als "pop-" Human Design en kreeg daardoor niet echt een solide basis mee. Het werd uiteindelijk een verwarrende ervaring.
En ik was niet de enige met die ervaring.

Door die ervaring heb ik wel geleerd dat er heel veel mensen zijn die verdwalen in de complexiteit van het systeem, in de vele bronnen die online te vinden zijn en iets te zeggen hebben over het systeem, waarbij de ene bron al wel eens de andere tegenspreekt.

Op een gegeven moment was ik het zo moe dat ik zelfs besloot om met Human Design te stoppen. Maar het leven bleef me vertellen dat ik er iets mee moest, of mijn geest daar nu mee akkoord ging of niet. In 2022 belandde ik gelukkig bij het bronmateriaal van Ra Uru Hu, en ook specifiek bij mensen die het bronmateriaal op een pure en integere manier doorgeven. Dat veranderde mijn hele perspectief op Human Design en ik voelde voor het eerst een diepe passie en bewondering voor het systeem.

Sindsdien lijkt het mijn weg te zijn om de eenvoud in Human Design naar

boven te halen en dit op een praktische, behapbare manier met mensen te delen die me uitnodigen en herkennen. Alhoewel ik Human Design zelf tot in de diepte en in detail studeer — iets wat vaak eigen is aan Projectors om een systeem door en door te leren kennen — merk ik dat de kracht van het systeem net in de eenvoud zit. En dat die eenvoud net diepgaand is en leidt tot wonderbaarlijke en duurzame transformaties.
Zelf zit ik dan ook elke dag in mijn experiment, als een manier van leven die uniek is aan wie ik ben.

Als 5/1 Projector wil ik dan ook een helder licht schijnen op wie jij werkelijk bent en gids ik jou graag naar het effectief leven van jouw unieke natuur. Dat doe ik door het praktisch, behapbaar en eenvoudig te maken, wat mijn kracht is, maar steeds afgestemd op jouw unieke behoeften, leerstijl en design.

Gezien of gehoord als...

Mijn Human Design-grafiek

5/1 emotionele Projector, Left Angle Cross of Upheaval

Even terzijde...

Sinds 2015 ben ik freelance journalist en werkte ik als vrijwilliger in de vluchtelingenkampen van Noord-Frankrijk, alsook in vluchtelingen-opvangcentra van Fedasil in eigen land. De vluchtelingenproblematiek ligt me nauw aan het hart en waar ik kan probeer ik een verschil te maken, al is het maar door erover te berichten via mijn blog "Geen Genzen." 

Educatie & verdieping

2019
15 juni: Foundation Reading — Jan Groot 

9 juli - 29 augustus: Living Your Design — Jakub Stritezsky (Human Design America)


2022
14 & 28 mei: Living Your Design — Amy Lee & John Cole (Human Design Collective)
22 september: Uranus Opposition & Solar Return reading — John Cole
7 oktober - 16 december: Rave ABCs — Amy Lee & John Cole (Human Design Collective)


2023
27 januari - 21 april: Rave Cartography — Amy Lee & John Cole (Human Design Collective)
11 & 18 maart: Living Your Design — Nayla Nasra (Instituut voor Human Design)
3 & 4 mei: Self-reflected Consciousness — Martin Grassinger (Human Design Austria/Worldwide)
18 mei - 20 juli: Rave Cosmology IV: The Nature and Mechanics of the Rave (2027 education) — Andrea Reikl-Wolf (IHDS)
16 juni - 11 augustus: Food Intake & Self-discovery: An Experiential Reading Clinic for Projectors — Ella Aboutboul (IHDS)
15 juli: Solar Return reading — Amy Lee
10 juli - 19 september: Living Your Design Guide certification — Amy Lee & John Cole (Human Design Collective)
21 september - 30 november: Rave Cosmology V: Brahma's Long Night & Beyond — Andrea Reikl-Wolf (IHDS)

Ik heb een achtergrond als klassiek muzikante (Bachelor in de klassieke muziek) en ben tevens ook opgeleid tot lifecoach.
Voor ik met Human Design aan de slag ging, werkte ik 12 jaar als vocal coach in mijn eigen praktijk en studeerde ik psychologie als autodidact. Human Design kwam op mijn pad in 2019 via een bevriende Generator-coach.


Mijn basisreading kreeg ik in juni 2019 van Jan Groot, een analist gecertificeerd via Human Design Worldwide.
Mijn eerste Living Your Design volgde ik die zomer bij Jakub Stritezsky van Human Design America. Op dat moment landde de informatie nog niet echt, merkte ik. Ik zat toen nog heel erg in mijn hoofd. Het echte landen gebeurde pas toen ik in de lente van 2022 Living Your Design herhaalde bij mijn huidige mentors, John Cole en Amy Lee van Human Design Collective.


Bij hen vervolgde ik mijn traject en rondde binnen de tijdspanne van een jaar ook Rave ABCs en Rave Cartography af. In de zomer van 2023 liet ik me door hen trainen tot gecertificeerd Living Your Design Guide, waardoor ik onder licentie van de Internationale Human Design School (IHDS) het Living Your Design programma ook zelf mag doorgeven. Dit doe ik in het Nederlands (info).


Door de jaren heen heb ik een enorme hoeveelheid zelfstudie verricht door me te verdiepen in het bronmateriaal van Ra Uru Hu via Jovian Archive, alsook door een aantal cursussen, workshops, seminars en clinics te volgen van leraren die het bronmateriaal eren. Die zelfstudie en verdieping in het bronmateriaal is natuurlijk nog steeds aan de gang. Zo studeer ik momenteel Rave Cosmology aan het IHDS bij Andrea Reikl-Wolf en Darshana Mathews. Ik pik ook met regelmaat een "online gathering" mee bij Mary Ann Winiger.


Tot mijn favoriete leraren en mentors behoren: Ra Uru Hu, Amy Lee & John Cole, Mary Ann Winiger, Andrea Reikl-Wolf, Alokanand Diaz, Martin Grassinger, Leela & Dharmen Swann-Herbert, Darshana MathewsRichard  Beaumont en Peter Schöber.