Mindsetcoaching

Breek uit je belemmerende Gedachten en breek dóór met je bedrijf

Stel je voor: je weet alles van marketing en je doet het precies goed.
En toch blijven die klanten uit, lukt het je niet je omzet te vergroten en raak je keer op keer gefrustreerd. Je wil zo graag verschil maken in de wereld, van betekenis zijn voor anderen, etc. Waarom lukt het dan niet?

Je begint daardoor aan jezelf te twijfelen. Je twijfelt aan de waarde die je te bieden hebt.
Diep vanbinnen geloof je misschien wel dat het hopeloos is. Dat het niet voor jou weggelegd is. Dat je er misschien maar beter mee kan stoppen... 

Je mag nog zo hard je best doen, met marketing alleen kom je er niet.
Je mindset bepaalt alles. Hoe jij naar jezelf kijkt en wat je gelooft over het leven, bepaalt of je al dan niet succes behaalt met jouw bedrijf. En dat kan best frustrerend zijn, als je niet weet hoe je daarmee aan de slag moet.


You are imperfect, you are wired for struggle, but you are worthy of love and belonging.
— Brené Brown

Voor wie?

Het is niet makkelijk om op je eentje al je belemmerende overtuigingen bloot te leggen en aan te pakken. We lopen ook allemaal rond met heel wat blinde vlekken.

Daarom is mijn coaching niet voor iedereen bedoeld.
Ik werk in het bijzonder met solo-ondernemende coaches en therapeuten, die hun kennis en ervaring verkopen, en niet alleen hun eigen talenten inzetten, maar ook die van hun klanten helpen naar boven te halen. Zo willen zij positief bijdragen aan de wereld. Maar bovenal willen zij de vrijheid bereiken, waar ze zo naar verlangen.

Maar er is nog meer:

  • Mijn klanten houden van diepgang en weten dat er meer is in het leven dan wat we met onze fysieke ogen kunnen waarnemen, doch met beide voeten op de grond. Wat zij doen moet ook echt zinvol zijn en positief bijdragen.
  • Mijn klanten doen actief aan zelfontwikkeling. Persoonlijke groei staat centraal in hun leven. Ze verwachten dus geen magische oplossing voor hun worstelingen, maar tackelen ze head-on en nemen verantwoordelijkheid over hun eigen keuzes en leven.
  • Mijn klanten willen steeds de kwaliteit van hun eigen leven en dat van anderen verbeteren. Ze weten dat er elke dag iets nieuws te leren valt, waardoor ze zichzelf en anderen nog meer van dienst kunnen zijn.
  • Mijn klanten geloven in verbinding, en kiezen een coach die ook de verbinding aangaat. Geen passief consumeren van online programma's dus, maar het échte werk. Vandaar dat de nadruk in mijn bedrijf ook op verbinden via een online community en op 1-op-1 coaching blijft liggen.
  • Mijn klanten beseffen dat persoonlijke groei en het bereiken van vrijheid tijd, geduld, veel vertrouwen, toewijding, inzet en vooral veel moed vraagt. Ze maken zich geen illusies, maar staan er positief tegenover. De reis is belangrijker dan de bestemming.
  • Mijn klanten zijn bereid zich oncomfortabel te voelen. Ook al is dit vaak erg spannend, zij weten dat dit de enige manier is om te kunnen groeien en te breken met belemmerende patronen.
  • Mijn klanten zijn positief ingesteld. Ze denken niet in problemen, maar in mogelijkheden. Althans, dat is waar we samen zoveel mogelijk naar streven.
  • Mijn klanten hebben vaak veel meegemaakt, wat hen sterker en wijzer heeft gemaakt, maar waardoor ze zich ook vaak "anders" voelen en daardoor voortdurend botsen met de norm. Zij verlangen ernaar om helemaal zichzelf te kunnen zijn. Dat is een van de grootste doelen in hun leven: authentiek zijn en zo van die vrijheid te kunnen genieten, waar ze zo naar verlangen, in werk én leven.

In mijn businesscoaching ligt de nadruk vooral op het transformeren van je mindset. Daarvoor is een bepaalde bereidwilligheid nodig om met een open geest naar zichzelf en de wereld te kijken. Niet iedereen is daar klaar voor of wil die uitdaging aangaan. Kijk dus of het bij jou past, voor je me contacteert om te gaan samenwerken ;-)


What we know matters but who we are matters more.
— Brené Brown

"Marketing made personal" 

marketing als verlengstuk van jezelf

Heel veel vrouwelijke ondernemers twijfelen eraan of marketing wel iets voor hen is.
Ze zijn bang dat ze daardoor iemand (moeten) worden die ze niet willen zijn, dat ze zichzelf daarmee in een keurslijf gieten en gaan vastzetten. Want ja, wie wil nou "verkopen"? En wat gaan anderen daar wel niet van vinden?

Ik begrijp het. Als je leest over marketing dan klinkt het allemaal wel wat onoprecht, nogal kunstmatig en geforceerd ook, vaak manipulatief en soms zelfs ronduit agressief.
Maar zo hoeft het niet te zijn. 

Naast het bouwen aan een gezonde mindset, help ik je om marketing helemaal naar je eigen hand te zetten.
Want dat is perfect mogelijk. Marketing is alleen maar een middel om jezelf zichtbaar te maken, zodat klanten jou kunnen vinden. Je hoeft niet over lijken te gaan, je hoeft zelfs niet eens echt te "verkopen".

De termen "marketing" en "verkoop" zijn helemaal niet van toepassing.
Het gaat er simpelweg om om jouw bedrijf zo neer te zetten dat jij precies uitstraalt wat belangrijk voor je is, zodat klanten vanzelf naar je toe kunnen komen. Klanten waarmee jij een "klik" hebt, die tot jouw "tribe" behoren, in een samenwerking waar jullie allebei blij van worden. Het kan écht!

De sleutel zit 'm in je mindset.
Ik blijf het maar herhalen. Omdat dat stuk vaak ontbreekt bij businesscoaches die vooral hun kennis willen delen, maar niet altijd de verbinding met je aangaan om te kijken wat jou nu écht tegenhoudt. Zo vind je tig online trainingen en programma's waar je quasi passief kennis kan consumeren, maar met kennis alleen ben je niets, als je het niet kan toepassen op een manier die helemaal bij jou past. Vaak zitten er te veel belemmerende overtuigingen en blinde vlekken in de weg, waardoor goedbedoelde adviezen niet voor je werken.

Mindset en marketing gaan dus hand in hand.
Als jij aan de slag gaat met je mindset en door je eigen belemmerende overtuigingen heen breekt, dan pas wordt het duidelijk hoe marketing voor jou kan werken. En dan voelt het niet meer als een inspanning, maar als een creatief proces, waardoor je vanzelf de juiste klanten naar je toetrekt. Het is ook de enige manier om uiteindelijk de vrijheid te vinden, waar je zo naar verlangt.
Ben je er klaar voor?


Werkwijze

Mindsetcoaching én businessmentoring in één

Tijdens de coaching werken we zowel aan je mindset, als aan het tackelen van je marketing. Ook voor de technische aspecten kan ik je bijzonder van dienst zijn. Maar, ze werken samen: je kan dus niet kiezen om enkel het marketing-stuk te tackelen, als je niet bereid bent om ook aan je mindset te werken. 
Vandaar dat ik mindsetcoaching en businessmentoring steeds combineer.

Praktisch gezien vertrekken we steeds vanuit jouw hulpvraag en ga jij actief bouwen aan jouw bedrijf, terwijl ik een stukje met je meewandel. Gegarandeerd loop je tegen hindernissen aan, die we samen kunnen onderzoeken. Daardoor word je je meer bewust van je belemmerende overtuigingen en kunnen we werken aan oplossingen.

Met de nieuwe inzichten kan jij thuis zelf aan de slag. Doorheen de e-mailfeedback die in elke formule is inbegrepen, houd ik je graag scherp, ook als er belemmerende overtuigingen opduiken tussen de coaching-sessies door. 

Met jouw deelname aan de Online Community (bonus), krijg je ook toegang tot mijn online leeromgeving, waar je trainingen en tutorials zal vinden om steeds op terug te kunnen vallen bij de uitvoering van je bedrijf en marketing. Weet dat die trainingen en tutorials enkel bestaan uit mijn gedeelde kennis, maar nooit de 1-op-1 verbinding kunnen vervangen die we doorheen de coaching opbouwen.

In de Online Community kan je ook sparren met gelijkgestemde ondernemers. En dat is goud waard. Zo kan je je gaan omringen met de juiste mensen. Een heus support-netwerk uitbouwen. Misschien zelfs je ideale sparringpartner vinden. Want het solo-ondernemerschap kan vaak eenzaam zijn. Ik bied je dus een veilige en vertrouwde online plek om je te verbinden met mensen die gelijkaardige processen doormaken.
Laten we elkaar zo helpen en steunen ;-)


Kies je formule

Losse coaching-sessie

€ 147

exclusief 21% B.T.W.

2 uur coaching, op te nemen binnen 1 maand na aankoop

online via Zoom, of offline in mijn knusse werkplek in Gistel

onbeperkt feedback via e-mail tot 14 dagen na de sessie

bonus:
3 maanden gratis toegang tot de Online Community

Kwartaaltraject

€ 397

exclusief 21% B.T.W.

3 x 2 uur coaching, op te nemen binnen 4 maanden na aankoop

online via Zoom, of offline in mijn knusse werkplek in Gistel

onbeperkt feedback via e-mail tot 1 maand na de laatste sessie

bonus:
12 maanden gratis toegang tot de Online Community

Jaartraject

€ 1247

exclusief 21% B.T.W.

10 x 2 uur coaching, op te nemen binnen 12 maanden na aankoop

online via Zoom, of offline in mijn knusse werkplek in Gistel

onbeperkt feedback via e-mail tot 3 maanden na de laatste sessie

bonus:
levenslang gratis toegang tot de Online Community 

Betaal in termijnen →
(10 x 127 euro in maandelijkse termijnen, excl. B.T.W.)


Eerste keer?

Boek een gratis kennismakingsgesprek

Ik wil je hierbij van harte uitnodigen voor een eerste gesprek, zodat we elkaar wat beter kunnen leren kennen en kijken of wij tweetjes een "match" zijn. Ik leer tijdens het gesprek graag meer over jouw bedrijf en waar je tegenaan loopt, zodat ik even kort met je mee kan denken over een eerstvolgende stap.
Een kennismakingsgesprek duur ongeveer 1,5 uur. We doen het gezellig online, via Zoom, met een lekkere kop thee of koffie erbij ;-)


Wat klanten vertellen...

Testimonial-Carolijn.png

“Ik klopte bij Daisy aan omdat ik vastliep met de groei van mijn onderneming. Ik wist niet hoe en welke stappen ik moest zetten op het gebied van vooral marketing. Ik ben met Daisy in zee gegaan omdat ik haar vertrouw. Ze weet waarover ze het heeft. De manier waarop zij haar onderneming aanpakt, sprak me heel erg aan. Haar aanpak is zeer professioneel, grondig en – het allerbelangrijkste – met het hart. Ze luistert heel goed waardoor ze mij stimuleert stappen te zetten die ik alleen niet had gedurfd.

Ik heb het coaching-traject als heel erg positief ervaren! Ik heb mijn e-mailmarketing hierdoor volledig op poten. Ik had niet durven dromen dat ik dit met Daisy’s hulp in zo een korte tijd voor elkaar zou kunnen krijgen. Ik heb bovendien tools gekregen om iedere keer weer een stap te maken. Dit bespaarde me heel wat frustraties en geld. En het had me ook zelfvertrouwen gekost, als ik dit niet had gedaan.

Daisy is mij, door al haar ervaring en doordat zij echt luistert, steeds twee stappen voor. Ze is een betrokken en ervaren coach, waardoor ik me heel veilig voel om stappen te zetten met mijn onderneming. Stappen die ik anders niet had durven zetten. Ik wil dit coaching-traject dus zeker aanraden. Ik ben Daisy heel erg dankbaar!”

Carolijn Vet・VetGelukkig.nl
→ boekte me voor 2 kwartaaltrajecten

 

“De coaching die ik van Daisy kreeg was heel aangenaam. Ze vertelt eerlijk vanuit eigen ervaringen en kijkt met veel begrip naar de situatie. Vanuit haar scherpzinnig perspectief herwerkt ze mijn oorspronkelijk idee in een paar tellen uit tot de wens van mijn klanten. Zonder het concept te verliezen. Dit vind ik heel straf en dat had ik zelf nooit gekund!

Bij Daisy kreeg ik meer dan ik verwacht had. Niet alleen was er een vlot gesprek, ook was het op een fijne manier to the point en kreeg ik snel helder te zien hoe ik het kan aanpakken.

Ik kreeg van Daisy ordelijke folders met heel overzichtelijk alles wat we besproken hadden plus allerlei nuttige links, informatie, ... Daar bovenop kreeg ik nog een paar interessante bonussen! Ik kon meteen zelf aan de slag en kreeg snel nuttige feedback op mijn doorgestuurde werk.

Daisy weet goed waarover ze praat en kan zich goed inleven in mij én in mijn klanten! Dankzij Daisy voel ik mij nu al dichter bij mijn toekomstige klanten :-)”

Charlotte Boogaerts - LivVerity.com en C-Pure.be
→ boekte me voor 2 online coaching-sessies