Inspiratie voor je Business

Mijn favoriete blogs, vlogs & podcasts

 

Op deze pagina deel ik mijn favoriete blog-, vlog- en podcastkanalen met jou. Stuk voor stuk blogs, vlogs en podcasts die van waarde kunnen zijn voor jouw ondernemerschap.

 
 
Marie-TV.png

Marie TV

Elke dinsdag komt er weer een nieuwe Marie TV-episode online. Héérlijk! Marie Forleo is mijn businesscoach en ik geniet écht van haar grappige en leerrijke afleveringen. De afleveringen bestaan uit Q&A Tuesday, Marie Unplugged, interviews en Live Call-in Shows.

Foto © Marie Forleo International

Lou-Niestadt.png

The Wild & Free Society

 

Heerlijk podcast waarin Lou Niestadt haar ervaringen als creatieve ondernemer deelt. Haar inzichten zijn steevast waardevol en ze vertelt bovendien met veel animo en unieke eigenheid. Zoals deze podcast ken ik er geen andere.

Foto © Lou Niestadt

James-Wedmore.png

Mind Your Business

Heerlijke podcast van James Wedmore over hoe je je business kan creëren en neerzetten "van binnenuit". Dat is precies hoe ik het ook zie en wil manifesteren, maar het is best een uitdaging. Uit deze podcast kan ik steeds weer waardevolle inzichten halen.

Foto © James Wedmore

Supersoul Conversations

 

Oprah Winfrey gaat in gesprek met een heleboel inspirerende mensen die een positieve impact hebben op de wereld. Tijdens elke podcast kom ik tot nieuwe inzichten en ik beleef heel wat bijzondere aha!-momenten.

 Foto © OWN

Oprah's-Masterclass.png

Oprah's Master Class

In deze inspirerende podcast interviewt Oprah Winfrey talrijke invloedrijke en bekende mensen uit o.a. de film-, muziek- en sportwereld. Wat ik zo bijzonder vind aan deze podcast is dat je een andere kant krijgt te zien van veel artiesten, acteurs en atleten, zoals alleen Oprah het bij hen kan losmaken.

Foto © OWN

Brené-Brown.png

Brené Brown

Heerlijke blog om lekker scherp te blijven op het je durven kwetsbaar opstellen. Ik heb alle boeken van Brené gelezen en volg haar op de voet. Dankzij haar baanbrekend onderzoek leer ik zo ontzettend veel bij over mezelf en vind ik elke dag opnieuw de moed om imperfect te zijn.

Foto © Brené Brown

Soof-Lou (3).png

The Lab of Attraction

Hilarische podcast waarin Lou Niestadt en Sophie Dittmar samen experimenten uitvoeren om bewijs te vinden voor het bestaan van de Wet van Aantrekking, en dat onze gedachten werkelijkheid kunnen manifesteren. Het gaat er nogal chaotisch en een tikkeltje amateuristisch aan toe, maar dat zorgt er dan ook voor dat ik vaak in een deuk lig van het lachen.

Foto © Sov's Choice

TheINFJLife.png

The INFJ Life

 

Ik ben zelf van het INFJ-persoonlijkheidstype en daardoor behoor ik tot een kleine groep mensen ter wereld. Rarara... ik kwam zonder handleiding, lol. Leslie doet een uitstekende job met het delen van waardevolle informatie rond het INFJ-persoonlijkheidstype, waardoor ik niet alleen steeds weer (h)erkenning vind, maar ook mezelf beter leer begrijpen.

Foto © Leslie McDaniel


Inspiratie uitwisselen?

Word lid van onze Solopreneur Sisterhood en deel jouw favoriete inspiratie-bronnen.