Op deze pagina deel ik mijn favoriete blog-, vlog- en podcastkanalen met jou. Stuk voor stuk blogs, vlogs en podcasts die van waarde kunnen zijn voor jouw ondernemerschap.

 
 
Marie-TV.png

Marie TV

Elke dinsdag komt er weer een nieuwe Marie TV-episode online. Héérlijk! Marie Forleo is mijn businesscoach en ik geniet écht van haar grappige en leerrijke afleveringen. De afleveringen bestaan uit Q&A Tuesday, Marie Unplugged, interviews en Live Call-in Shows.

Foto © Marie Forleo International

Bekijk de show →

Lou-Niestadt.png

The Wild & Free Society

 

Heerlijk podcast waarin Lou Niestadt haar ervaringen als creatieve ondernemer deelt. Haar inzichten zijn steevast waardevol en ze vertelt bovendien met veel animo en unieke eigenheid. Zoals deze podcast ken ik er geen andere.

Foto © Lou Niestadt

Beluister de podcast →

James-Wedmore.png

Mind Your Business

Heerlijke podcast van James Wedmore over hoe je je business kan creëren en neerzetten "van binnenuit". Dat is precies hoe ik het ook zie en wil manifesteren, maar het is best een uitdaging. Uit deze podcast kan ik steeds weer waardevolle inzichten halen.

Foto © James Wedmore

Beluister de podcast →

Supersoul Conversations

 

Oprah Winfrey gaat in gesprek met een heleboel inspirerende mensen die een positieve impact hebben op de wereld. Tijdens elke podcast kom ik tot nieuwe inzichten en ik beleef heel wat bijzondere aha!-momenten.

 Foto © OWN

Beluister de podcast →

35026682_1987949481237772_5773647157881995264_o.jpg

Master Your Mindset

Michael Pilarczyk doet gedurfde uitspraken en soms maakt hij me een beetje boos. Maar toch vind ik deze podcast de moeite waard, omdat Michael en Cindy me steevast met beide voeten op de grond zetten en telkens weer nieuwe inzichten geven.

Foto © Michael Pilarczyk

Beluister de podcast →

Amy-Porterfield.png

Marketing Made Easy

Super-waardevolle podcast waar telkens ook weer een "freebie" aan gekoppeld wordt, die je kan downloaden. Amy Porterfield bruist van marketing-kennis, en ook al is de aanpak best wat Amerikaans, toch kan ze mij telkens weer verrassen met nieuwe tips.

Foto © Amy Porterfield

Beluister de podcast →